FIGYELEM! Még nem késő csatlakozni a Cseh Tamás Program HOTS delegációjához!

Rovat

Megosztás

Valamivel több, mint egy hónap múlva, 2017. szeptember 20-án kezdődik Közép-Európa legnagyobb showcase fesztiválja, a Reeperbahn. A nívós zeneipari eseményen a tavalyi évhez hasonlóan a Cseh Tamás Program is ott lesz. A főként nemzetközi tapasztalattal rendelkező menedzserek, kiadók, zeneiparban dolgozó, zenetechnológiával foglalkozó szakemberek számára érdekes és hasznos programon Magyarországot az Ivan & Parazol és a Belau képviseli majd. A HOTS az osztrák, a lengyel és a cseh exportirodákkal együtt szeptember 21-én, csütörtökön tart közös állófogadást.

A Cseh Tamás Program HOTS delegációjához még lehetőség van csatlakozni, és szeptember elsejéig kedvezményes áron jegyet váltani. Ezzel kapcsolatban az info@hotsmusic.hu címen érdeklődhettek. A konferencia programját itt tudjátok megnézni.

A szeptember 28-29-én kezdődő Waves Vienna-ra tartó CSTP delegációhoz is lehetőség van csatlakozni. Az utóbbi évek legerősebb programját felvonultató showcase fesztivál belépő zenekarok számára is érdekes lehet. Ezen az eseményen Babé Sila, Belau és a Dope Calypso képviseli hazánkat.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta