Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Film vagy sorozat?

Film vagy sorozat?

Filmet, vagy sorozatot szeretnek nézni jobban az emberek? Az előbbi másfél, akár két órát is igénybe vesz, míg utóbbi 20-40 percet. Persze csak részenként.

Én nehezen tudok dönteni. Általában sorozatokat nézek, mert ez fér bele a napi rutinomba. Ha több időm van, akkor jöhet a film, ami viszont sokszor élvezetesebb. Engem kicsit idegesít, hogy sokat kell várni arra, hogy mit hoznak ki a készítők a végéből. Lássuk, hogy vélekednek a megkérdezettek.

Vivien (16): Én csak sorozatot nézek. Trónok harca, Walking dead, 13 okom volt, ezek a kedvenceim. Mindig nyitott vagyok az új sorikra is, sőt, nyelvgyakorlásként gyakran nézem őket angolul. Filmezni ritkán szoktam, inkább csak társaságban. Ebédhez is mindig sorozatozok.

Donát (17): Filmek minden mennyiségben. Sorozatok közül a Jóbarátokat néztem, azt szerettem, de azon kívül nem igazán szoktam. Filmeket viszont szinte minden nap. A vígjátékok és az akciófilmek a kedvenceim. A barátnőmmel bevállalok egy-két romantikusat is. Moziba is gyakran járok, akár egyedül is.

Detti (15): Mindkettő jöhet, de általában sorozatokat nézek. Napi 1 rész belefér tanulás mellett. Filmeket inkább a szünetekben, de akkor jó sokat. Mozizni is járok a barátaimmal. Sorozatokat inkább egyedül, vagy néha a húgommal nézek. Szeretem, ha van benne némi humor, románc, izgalom. A természetfelettieket kevésbé kedvelem, minél élethűbb, annál jobb.

Sokan mondják, hogy a film több szereplős program. Szerintem nem. Én egyedül is megnézek bármit. Akár a moziban is. Szerencsére ma már elérhető szinte az összes az interneten, ha magyarul nem is, de eredeti nyelven biztosan.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share