Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Fiús a rövid haj?

Fiús a rövid haj?

Lány vagy és rövid hajat szeretnél? Biztos érezted már akadályozva magad emiatt, ugyanis sok ember szerint fiús. Na, de biztos ez?

Nem mindegy, hogy mennyire rövid az a rövid. Sokaknak már az is rövidnek számít, ami a válladig ér. Ez nyilván nem fiús. Ha te ennél sokkal többet vágatnál belőle, akkor olvass tovább.

Ha egy nőnek olyan hosszúságú a haja, mint a saját apjának/bátyjának/szerelmének, az valóban picit furcsa lehet elsőre. Van, akinek nagyon bejön és van, aki utálja. De döntse el mindenki maga, hogy milyet szeretne.

Ha te egy fiúsabb csaj vagy, esetleg szeretnéd is, hogy ne nézzenek Aranyhajnak, akkor nincs is kérdés. Nyugodtan vágasd le, nézz ki úgy, ahogy jól érzed magad! Picit többet kell majd járnod fodrászhoz, mert a nők haja gyorsabban nő, de neked meg fogja érni.

Ha viszont nőies vagy és szeretnél is az maradni, csak félsz, hogy ezzel a neked tetsző frizurával mindenki fiúnak néz, akkor kompenzáld. Hordj nőies ruhákat: egyberuha, magassarkú, szoknya. A sminked is lehet nyugodtan erőteljesebb, viselhetsz körömlakkot. Senki nem fog fiúnak nézni és biztos vagyok benne, hogy sokan azt fogják mondani, hogy jól áll.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share