Milliós bevételekkel flexelnek az influencerek a TikTokon

Rovat

Megosztás

Dancsó nem kímélte hazai influencereinket, akik manapság a TikTokon flexelnek azzal, hogy milliós nagyságrendű bevételük van egy hónapban. Bernáth Odett, Forstner Csenge, sőt még WhisperTon is megkapta a magáét.

„Ezeket a pénzügyi flexeket a lányoktól eddig még nem szoktuk meg, ezeket még egy kicsit szokni kell. ”

Nagy vizet kavart Bernáth Odett TikTok videója, melyben büszkélkedik azzal, hogy bármilyen világot is élünk, az ő havi fizetése mégis 7 számjegyű. Nem más, mint Forstner Csenge volt a következő áldozat, aki bemutatta a TikTokon, milyen rucikban is fesztiválozott a SZIGET-en. Peti még azt is hozzátette, reméli, JB kiszúrta Csenge stílusát, aki próbált ugyanolyan stílusban felöltözni, mint amit a világsztár énekes is képvisel. Ja persze, majd pont kiszúrja a halom emberből őt, igaz? Dancsó kedvence az 5 napos ruhabemutatóból a legelső volt. Ha már kiparodizálta, legalább dícsérje is.

„Legalább akkora a body countja, mint az Arnoldnak a kommandóba. Most miért van a Tóninak felhúzva köldökig a bugyogója? Nem lehet a social média meleltt boldog életet élni, és mégis milyen jól eljátszák.”

WhisperTon sem maradhatott ki a jóból, nehogy már ő ne kapjon egy kis parodizálást. Szóba került a ruhák mutogatása mellett az is, hogy egy social média ellenes pasit 10/4 millióra értékelt a baráti páros, Csenge és Ton, akik Peti szerint csak megjátszák ezek szerint, hogy minden happy.

Ti mit gondoltok a lányok flexelős mit vettem és mennyit keresek videóiról? Belefér ez is a heti kontentekbe, vagy totálisan egos?

Főkép: YouTube

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta