Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Folytatódik a High School Musical!

Folytatódik a High School Musical!

Tavaly március elsején jelentette be a Disney Channel, hogy egy negyedik résszel rukkolhatnak elő egy évtizeddel a HSM főkorszaka után, és már keresik is a megfelelő vadmacskákat hozzá. Castingot is hirdettek a Twitteren akkoriban. 

De mi történt azóta? Nos, a film még mindig a folyamatban státusznál áll azóta, hogy másfél évvel ezelőtt bejelentették a nagy visszatérést.

A karakterek

Mint az első három film, ez is az East High nevezetű gimnáziumban játszódna és a suli és az ellenfél, a West High Knights rivalizálása állna a középpontban. Egyelőre öt karaktert jelentettek be:

Erin: Ő az egyetlen lány a focicsapatban, aki beleszeret a a rosszfiúba.

Derek: Ő az a rosszfiú, akibe Erin beleesik. Ő is a suli focicsapatában játszik, akiről kiderül, hogy remek táncos is.

Campbell: Ő a focicsapat csapatkapitánya, aki nem mellesleg Sharpay és Ryan unokatestvére. Szerelmes Erinbe, de mint tudjuk, ő Derekért van oda. Meg is van az új film szerelmi háromszöge.

Nathalie: Ő szurkolólány, valamint Erin legjobb barátnője.

Tamara: Ő is a szurkolócsapatban van, viszont az utóbbi időben kikerült a suli rivaldafényéből, amit nem vesz túl jó néven, így ezért bosszúra szomjazik.

Volt is egy casting, habár nem ismeretlen színészeknek nyílt szereplőválogatás, amit maga Corbin Bleu (Chad) is bejelentett. Készült is egy videó a szereplőválogatásról, amelyet magyar felirattal közlünk most.

 

Az első három rész szereplőinek sorsa

Mi lesz a régi szereplőkkel? Merülhet fel a kérdés rögtön benned. Hiszen Troy vagy Gabriella nélkül nem HSM a HSM, nem?

El kell, hogy keserítsünk, a régi szereplők nem nagyon akarnak egy újabb HSM-filmben szerepelni. Egyedül Vanessa Hudgens adott hangot annak, hogy ő azért szívesen visszatérne, bár úgy érzi ő is, hogy diákot játszani, na, ahhoz már túl öreg.

A brit eonline.com magazinnak a következőt mondta:

“Úgy értem, huszonnyolc éves vagyok, lehetnék mondjuk tanár, de az meg nem akarok, a szívemben amúgy is még tini vagyok.”

Ashley Tisdale is egyértelműen kijelentette, hogy nem szeretne részt venni a folytatásban.

“Szép volt, jó volt, de ennyi volt. Visszanézve azokat az éveket, semmi esetre sem törölném ki az életemből, mert az úgy volt tökéletes, ahogy volt, örülök, hogy részt vehettem a filmek gyártásában. Nem a High School Musical tett minket azzá, akik vagyunk, hanem mi tettük a High School Musicalt azzá, amivé vált. A személyiségünk, a barátságunk, az, hogy nagyon közel álltunk egymáshoz, mind-mind segítették a produkció sikerét. A Disney Channel egy remek cég, és remélem, hogy megtalálják a módját a folytatásnak”

– mondja Sharpay megformálója, Ashley Tisdale.

Van viszont, aki nagyon, nem kicsit nagyon, hanem nagyon-nagyon szeretne szerepelni a negyedik részben. A YouTube-ra még egy castingvideót is kitett a Bolton edzőt alakító Bart Johnson, amit magyar felirattal közlünk felétek.

 

Előzetes?

Készült egy fanmade, vagyis egy rajongó általi rövid klip, ami tehát nem egy hivatalos előzetese a negyedik résznek. A rajongó a szereplők más produkcióiból ollózta össze, ahol szintén szerepeltek, de azért nagyon cuki és remek munka. Mutatjuk is, szintén magyar felirattal.

 

Egyelőre ennyit tudunk körülbelül a negyedik részről azóta, hogy bejelentették, hogy készül.

HSM - negyedik rész
Te vársz egy negyedik részre?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share