Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Folyton kihagynak a buliból? Mit tehetsz?

Folyton kihagynak a buliból? Mit tehetsz?

Azt gondolod magadról, hogy egészen jó fej vagy, barátaid is vannak, jól boldogulsz a gimis lét kicsiny mikrokozmoszának társadalmi útvesztőjében, valami mégsem stimmel. Mintha folyton te lennél az, aki lemarad az események vendéglistájáról…

Az amerikai tinifilmek egyik gyakran és előszeretettel ábrázolt jelenete: az éves suli buli zajlik éppen, a diszkógömbök fénye által diszkréten pöttyözött táncparketten képviselteti magát elszórva a gimisek társadalmának minden jellegzetes arca. Itt vannak a cool arcok, a lázadók, a művészek, a stréberek és a kevéssé menők. Valaki hiányzik. Igen, akiket meg sem hívtak. Ők a furák, a csodabogarak, a lúzerek, az észrevehetetlenek.

Sokszor érzed úgy, hogy te is közéjük tartozol? Érthetetlen módon kimaradsz minden cool buliból, közösségi eseményből, de úgy érzed, hogy még egy mozizáson sem látnak szívesen? Valahogyan a te neved állandóan hiányzik az event meghívottak névsorából, csak utólag jut a füledbe mennyire fantasztikus volt a buli…nélküled.

New Girl no scared smh newgirl

Lehet, hogy valóban te vagy az a fura srác/lány? Lehet, hogy valójában senki nem szeret veled lógni? Lehet, hogy egyszerűen csak valamit kicsit másképpen kellene csinálnod? Mit tehetsz?

Ne gondolj semmi drasztikusra. Nem kell, hogy kibújj a bőrödből, lecseréld a ruhatáradat vagy megváltoztasd a személyiségedet. Egyszerűbb és kevésbé költséges vagy fáradtságos módja is van annak, hogy felkerülj a bulivonatra.

Mosolyogj. Légy laza. Szólalj meg.

Egy őszinte és vidám mosoly mindenkiben szimpátiát kelt, ne fukarkodj vele. Ne görcsölj rá, mert azt rögtön észreveszik, egyszerűen csak próbálkozz, érdeklődj kedvesen, kinek milyen programja van hétvégére, majd dobd be, hogy te is szívesen csatlakoznál. Még jobb, ha te találsz ki valamit és meginvitálod rá a többieket. Ha nyitott vagy és kedves, nem mondhatnak nemet!

animals snow adorable hello winter

Népszerűség
Nálatok van klikkesedés az osztályban?

Képek: science-all, giphy

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share