Forstner Csenge egy templomban találkozott Justin Bieberrel

Rovat

Megosztás

Mostmár mondhatjuk, hogy HAZAI influencerünk találkozott több hírességgel is Amerikában, Justin Bieberrel például egy templomban, Miley Cyrus-sal pedig egy étteremben. No de mit reagált Forstner Csenge a körülötte zajló negatív kritikákra? Lássuk!

Mint már olvashattátok, Csengét rengeteg sok kritika érte mostanában amerikai kiejtése miatt. Ami azért is furcsa, mert 5 évig kint élt, éppen ezért nem gondolja, hogy problémája lenne ezzel. Többen bántották TikTokos kávés tartalmai miatt, illetve nagy hype-ot kapott az 5 percem van elkészülni nevű videósorozat is. Csenge azt nyilatkozta, hogy nem is érti, miért lett annyira felkapva ez az egész, hiszen ő csak szórakoztatni szeretné az embereket az online platformokon, mosolyt csalni az arcukra, ezért nem feltétlenül mindig edukatív jellegű videókat készít.

Azt is megtudhattuk, hogy tényleg találkozott hírességekkel Amerikában, Justin Bieberrel például egy templomban teljesen random, Miley Cyrus-sal pedig egy étteremben, akihez még oda sem mert menni, konkrétan azt hitte, hogy elájul, hihetetlenül imádja, hatalmas példakép számára. Nektek is volt tipikus fangirl időszakotok?

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta