Ezt nézed:  / Színes / Forstner Csenge első klipje arat a neten

Forstner Csenge első klipje arat a neten

2018. szeptember 30. /vasárnap/ 8:59

48 óra sem kellett, hogy elérje a 150 ezer megtekintést Forstner Csenge első videoklipje. A dalválasztás hátteréről, a videoklip táncos pillanatairól kérdeztük a fiatal lányt interjúnkban.

A dal maga egy Hayley Kiyoko átdolgozás. Miért tőle és miért ezt a dalt választottad első dalodként?

Azért választottam ezt a dalt, mert első hallásra nagyon tetszett, valamint azért is, mert szerettem volna egy olyan dalt feldolgozni, amely nem egy tipikus sláger, amit már mindenki ismer. Mivel a dal témája távol áll tőlem, ezért változtattunk egy picit a szövegen.

Miért angol nyelvű dallal indulsz el?

A feldolgozást az USA-ban készítettem egy amerikai producerrel, ezért esett a választás angol nyelvű dalra. Igazából ezt a feldolgozást nem is “elindulásnak” szántam, hanem egy első próbafelvételnek, de annyira tetszett, hogy itthon Alberttel (Kámán Albert, a klip készítője, aki a Középsuli sorozat operatőre is – a szerk.) elkészítettünk rá egy szuper videoklippet.

 

Elég sok mozdulatot teszel a klipben. Mióta az életed része a tánc és hogyan kerültél hozzá igazán közel?

Körülbelül tízéves korom óta táncolok. Különböző táncstílusokat kipróbáltam már, a hip-hop áll legközelebb a szívemhez. Számos országos és nemzetközi táncversenyen szerepeltem már sikeresen. A versenyzést már abbahagytam, de hobbi szinten a hip-hop még mindig az életem része.

Mit tudhatunk a táncoslányaidról?

Szuper táncos csapat jött össze a forgatásra. Néhányukat versenyekről ismertem már, de van közöttük olyan is, aki  Instagramon jelentkezett. A koreográfiatanulás és a forgatás is nagyon gördülékenyen, bulis hangulatban zajlott, igazán jól éreztük magunkat.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share