G.w.M. tényleg zárt osztályon van?

Rovat

Megosztás

A Redditen szárnyra kapott egy pletyka, miszerint G.w.M. bántalmazta a feleségét, Kulcsár Edinát. Állítólag az egykori szépségkirálynő édesanyja, Jakab Krisztina hívta ki a rendőrséget, majd a rappert elszállították a helyszínről.

Mint tudjuk, a Redditen szárnyra kapott pletykák száma a végtelenségig elnyúlik. A Kulcsár Edina és G.w.M. sztárpár megkezdett reality-je óta azonban még többel találkozhatunk. Szó esett arról, Edina mennyire boldogtalan és a nézők egy része a volt szépségkirálynőt felelőtlen állattartónak tartják és néhányan állatkínzónak is nevezték.

Fotó forrása: Famcafe

Most pedig túl a nagy csend, G.w.M. nem reagált a legutóbbi pletykákra, miszerint bántalmazta Edinát. Edina édesanyja azonban interjút adott az nlc-nek.

„Hazugság ez az egész! Edinát senki sem bántalmazta. Felháborító, hogy büntetlenül ilyen mocskolódások terjedhetnek az interneten. Nagyon szeretem Márkot, főleg azért, mert látom, hogy mennyire szereti a lányom és azt, hogy milyen jól bánik vele. Olyan szerelem van közöttük, ami irigylésre méltó, szóval gondolom, ez az oka, hogy ilyen abszurd dolgokat kitalálnak egyesek. Szépen kérek mindenkit, hogy fejezzék be végre a lányomék zaklatását az ilyen hazugságokkal! Márk nagyon jó férj és apa is. Nem lehet rá rosszat mondani”

nyilatkozta az nlc-nek Krisztina, Kulcsár Edina édesanyja.

UPDATE: Edina az alábbi instagram posztot tette közzé:

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta