Gondold újra régi ruháidat!

Rovat

Megosztás

Biztos neked is vannak olyan ruháid, amiket már régen nem használsz. Vagy azért, mert kinőtted őket, vagy mert már nem tetszenek. Ne dobd ki őket! Helyette inkább készíts belőlük valami mást!

Elég időigényes, azonban nagyon mutatós. Ez bizony régi pólókból készült. Ezzel az egész szobádat is fel tudod dobni! Egy már meglévő ágyneműre is rávarrhatod, így könnyebb dolgod lesz vele. Díszhuzatnak tökéletes!

Pulcsi ujjából készített védő, hogy a forró teát két kézzel tudd inni. Nem égeted meg a kezedet és még meleg is tart. Fél órán belül elkészíthető és mutatós. Egy vastagabb anyag ajánlott az elkészítéséhez. A kötött/horgolt anyagok pedig igazán jól mutatnak.

A nagyon régi, esetleg szakadt ruhadarabok kis kedvenceknek tökéletesek. Nemcsak játékra használhatóak, hanem fekhelynek is, valamint díszítőelemként. Cicák kaparófáját könnyen be lehet borítani vele, kutyáknak pedig kötélként használhatóak.

Pulcsiból készült szoknya. Levágod a méretet, összevarrod és már kész is. Szintén nagyon gyorsan elkészíthető és máris alkottál egy új ruhadarabot.

Ingből megint csak könnyen tudsz varázsolni magadnak könnyű nyári felsőt és senki nem mondaná meg róla, hogy eredetileg nem így nézett ki.

Plüss készítés zokniból. A célra viszont pulcsi ujjait is fel tudod használni. Egészen egyszerűen össze kell varrni a darabokat és megtölteni. Töltőanyagot méteráru boltban tudsz hozzá vásárolni nagyon olcsón. Néhány száz forintból megvalósítható.

Ajándék csomagolására is felhasználhatóak a ruhadarabok. Sokkal jobb, mint a papír, hiszen ezzel egyediséget adsz neki és sokkal személyesebb lesz. Még a polcon is jól mutat később.

Gondold újra régi ruháidat!
Neked van olyan ruhád, ami csak porosodik a szekrényben?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,594RajongóLike
179,416KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta