Goodbye baby,és a happy new year!

Rovat

Megosztás

Búcsúzott már el így tőled a szerelmed örökre? Bizony, vannak, akik ilyen “szerencsésen” zárták az évet.

Szilveszterkor szakítani a másikkal nem szép húzás. Ilyenkor a kapcsolatban élők közös partizásra, éjféli csókra számítanak, aminek aztán telesírt zsebkendőhegyek lesznek a vége.

Mi vezet rá valakit, hogy az év utolsó napján adja ki párja útját? A netes kommentelők egyhangúan állítják: a PIA!

“A mértéktelen alkoholfogyasztás ilyenkor szerintem felszínre hozza még a legmélyebb problémákat is, illetve ilyenkor az emberek bátrabbak és hamarabb megcsalják a másikat.
De az ilyen “kapcsolatok” annyit is érnek…”

” Ilyenkor általában mindenki iszik, átértékeli az évet, elgondolkodik magán, és bizony ha a kapcsolatban nem volt minden oké, akkor előfordulhat.”

“Túl sokat isznak és hülyék lesznek. Valószínűleg ezeknek a pároknak józanon is megvoltak a problémáik, de ilyenkor aztán mindenki érzékenyebb az alkohol hatására, és ingerlékenyebbek is.”

“Az alkohol felszabadítja a gátlásokat, és az ember alkohol hatása alatt sokszor olyat tesz, amit józanként soha nem tenne meg. Tökéletes példája a megcsalás, vagy amikor összeverekednek a részegek.”

” Itt nem arról van szó, hogy a szilveszter mágikus erővel bírna, hanem hogy ilyenkor a legtöbben isznak, és ez az év vége. Ilyenkor jobban kijönnek az emberekből a dolgok. Ezen a napon összegződik az emberekben általában,mi volt rossz, és a pia hatására sok esetben ha nem stabil a kapcsolat megcsaláshoz vezethet.”

Rafael van der Vaart focista és felesége, Sylvie karácsonykor még együtt pózoltak a feldíszített fa előtt. A  szilveszteri buliban már egy barna nővel kiegészülve szelfiztek, majd pár óra múlva a férfi pofon ütötte nejét. És kettejük közül ki lépett félre? Persze, hogy Rafael- ezzel a  bizonyos harmadikkal.

post_124955_20130409074528

Ugye nem lepődsz meg, hogy ennek válás lett a vége? És ki ne emlékezne Rihanna és Chris Brown szakítására, ami ugyan nem szilveszterkor történt, viszont sok köze volt hozzá az alkoholnak és a drognak.

Madonna viszont szingliként zárta a tavalyi évet, miután szétváltak a nála jóval fiatalabb Brahim Zaibattal. Az énekesnőt valószínűleg megviselte mindez, ezért  posztolt is egy pikáns képet Instagramra, a következő üzenettel:” Kukába a régivel, itt az új. Boldog új évet!”

20140103akutalis-madonna-penisz-alaku-vizipipaval

Idén szilveszter környékén pedig Tim Burton és Helena-Bonham Carter szakítottak- sosem gondoltuk volna, hogy ez is bekövetkezhet.

Ha téged  is az év végi buliban dob ki a csajod/pasid, ne ess kétségbe: az új esztendő rengeteg kellemes meglepetést és egy sokkal megértőbb partnert hozhat. Mert aki ilyenre képes, attól jobb is mihamarabb búcsút venni.

Viszont ha 2015-öt a jelenlegi pároddal akarod indítani, öleld át szorosan, villantsd rá legvonzóbb mosolyodat, és kapd ki a kezéből a vodkás/sörös/pálinkásüveget!

Szerelmes új évet!

Goobbye és a happy new year!
Szakítottál szilveszterkor?

(Fotók: huffingtonpost.com,Twitter, Instagram)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta