Grumpy Cat karácsonya

Rovat

Megosztás

Mindenki kedvenc internetes macskája, Grumpy Cat karácsonyi filmmel szórakoztatja rajongóit.  

A morcos macska nem elég, hogy internetes mémből igazi celebbé nőtte ki magát, de miután nyáron saját könyve jelent meg, most saját filmmel is büszkélkedhet. A film címe Grumpy Cats’s Worst Christmas Ever, vagyis Grumpy Cat legrosszabb karácsonya.

Forrás: grumpycatsworstchristmasever.tumblr.com

 

Grumpy szinkronhangja a Parks and Recreation-ből ismert Aubrey Plaza, a sorozatban a morcos macskához hasonló karaktert játszó színésznő. Talán miatta is reméltem többet a filmtől, de hiába a bizakodás, borzalmasnak bizonyult. Legtöbben egyébként a siralmas és a nevetséges jelzőkkel illették a filmet.

A cselekmény egy kicsit zavaros, de nagyjából annyi, hogy Grumpy magányosan tengeti napjait egy bevásárlóközpont állatkereskedésében, mígnem egy nap rátalál a hasonlóan magányos 12 éves Chrystal, és hazaviszi. A kettő között a kezdeti nehézségek után valamiféle különös barátság alakul ki, miután a lány rájön, hogy tud a macskával kommunikálni.

Forrás: http://www.liveforfilms.com/

 

Az alkotás nem mestermű, de valószínűleg nem is ez volt a cél. Elég szűk közönségnek szól, és bár a durcás macska rajongói bizonyára nagy lelkesedéssel várták, csalódniuk kellett. A készítők kicsit talán messzire mentek, hogy egy mémből csináltak filmet, bár akár elsülhetett volna jól is, de nem így történt. Elég gyengére sikerült, a fogadtatás negatív volt, tényleg csalódás. Arra pont jó, hogy felkerüljön az unalmas karácsonyi filmek listájára, mert hát ilyenkor mindenki egy rakat gagyi filmet megnéz, de egyébként értékelhetetlen. Szóval a Worst Christmas Ever lehetne akár Worst Christmas Movie Ever is.

Én már csak a macskát sajnálom, a helyében már én is morcos lennék.

https://www.youtube.com/watch?v=PrSPuBYm-Cw

Grumpy Cat legrosszabb karácsonya
Te kíváncsi vagy a morcos macska filmjére?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta