GWM sosem gondolta, de bekötötték a fejét!

Rovat

Megosztás

GWM és Kulcsár Edina immáron egybekeltek! A hazai rapper eddig úgy vélte, sosem fog megnősülni, de megváltozott minden, mióta Edinával együtt vannak. Megtörtént a nagy nap, a képen pedig a nagy pocak áll középpontban. Hamarosan érkezik a kis lurkó.

„Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is!”

A szerelem mindent legyőz, tudjuk az idézetet, úgy tűnik, ez GWM és Kulcsár Edina esetében valóban így van. Még Dér Heni is gratulált az ifjú párnak a komment szekcióban, akik arca nem is látszik a boldog fotón, inkább csak testük egy része homályosan. A pillanatkép fő eleme a babavárást idézi Edina pocakjával. A pár az elmúlt egy évben rengeteg bántást, ócsárolást kapott minden felől, ennek ellenére boldognak mondják magukat, mert az érzelmekről nem tehetnek – vallják ők. Mi sem bizonyítja ezt másként, mint GWM tetoválása, melyen szerelme látható.

Sok boldogságot kívánunk!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta