Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Gyászol a világ: elhunyt Bud Spencer

Gyászol a világ: elhunyt Bud Spencer

2016. június 28. /kedd/

Az a hír rázta meg az egész világot, hogy mindenki bunyós kedvence, Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli 86 éves korában tegnap este 18.15 perckor elhunyt. A Középsuli szereplői is nagy rajongói voltak a színésznek, el is mesélték nekünk, milyen emlékeik vannak a pofonosztogató művésszel. 

IMG_7577

Én imádtam Bud Spencert. Ő volt az az ember, aki szerintem minden család életében megfordult legalább háromszor. Az összes filmjét láttam, ami közös volt Terence Hill-lel, és egyszerűen nem lehetett őket megunni. Egyik talán személyes kedvencem a Kincs ami nincs, de a Piedóne Afrikában vagy a Megint Dühbe jövünk is nagyon tetszik.

– meséli sármőrünk.

IMG_1041
Szörnyű mostanában ez a sok haláleset. Kiskoromban emlékszem tátott szájjal ültem a TV előtt, amikor osztotta a pofonokat, egy legenda távozott tőlünk, de szerintem a neve örökre fent marad mind a médiában, mind a szívükben. Nyugodjon békében!

– mondja Barbi.

IMG_7249

Nagyon szomorú vagyok Bud Spencer halála miatt, mert szerintem egy hatalmas ikon volt a szakmájában. Az ő idején még anélkül nevettem egy filmen, hogy abban káromkodás vagy fegyver lett volna, és szerintem ez csodálatos. Nagyon sajnálatos, ami történt, de emléke örökre megmarad a polcomon lévő DVD-k rengetegében és VHS kazettákba zárva. Rest in Peace!

– magyarázza Bende.

Untitled

 

Gif: Gifsoup

Borítókép: Bild