Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A gyászoló asszony átka | Így tetszett a szereplőknek a film!

A gyászoló asszony átka | Így tetszett a szereplőknek a film!

Csütörtöktől már a mozikban A gyászoló asszony átka című legújabb horror! 1970-ben járunk Los Angelesben, ahol a gyermekvédelmi felügyelő, Anna tapasztalhatja meg két gyermekével a szörnyű rémálmot, onnantól kezdve mikor La LIorona “megjelöli” őket. A rémségek csak ezek után kezdődnek…

La Llorona, a gyászoló asszony annak idején féltékenységében vízbe fojtotta két gyermekét. Amikor rájött mit tett keserves zokogásban tört ki és véget vetett életének. Lelke azóta is itt van köztünk és fájdalmát azzal próbálja enyhíteni, hogy mások gyermekeit viszi magával a sötétségbe.

Zokogását csak azok hallhatják, akikre éppen vadászik!

James Wanhoz megszokottan, ismét egy vérfagyasztó, professzionális horrorfilm született, mely alatt egy másodpercet sem unatkozunk. Talán azt érezhetnénk, nem tud újat mutatni, ám a 93 perces amerikai horror mégis fent tartja a figyelmet, és egy pillanatra sem hagy minket “megnyugodni”.

Ha valaki azt gondolná minden félelmetes jelenet el van szórva a bemutatóban, az téved! Azoknak, akiknek tetszett az Anabelle, illetve kellemes rettegéssel nézték végig a Démonok között híres amerikai horrorfilm sorozatot, azok készülhetnek is megvásárolni a jegyeket, mert A gyászoló asszony átka hozza a várt eredményt!

Itt nézhetitek meg az előzetest!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share