Gyerekeket molesztált a tiszteletes!

Rovat

Megosztás

Ettől a héttől kezdve nemcsak a nagy sikereket elért Rowling-fantasy szereplőinek a film utáni életét mutatjuk be, hanem a ’90-es és ’00-es évek Hetedik mennyországának sztárjainak mai életét is prezentáljuk nektek, illetve az ívet, amerre az élet sodorta őket.

Az első alanyunk Stephen Collins lesz, a sorozat Eric Camdene, a tiszteletes, akiről nehéz 2014 októbere óta pozitívat mondani. Hiszen éppen idén derült ki, hogy fiatal, a tizenéves koruk első éveiben járó lányokat molesztált. A hangfelvétel erről a TMZ oldalán meg is hallgatható angol nyelven, felirattal. A most 67 éves színész a volt feleségének és párterapeutájuknak vallotta be, hogy évekkel ezelőtt három fiatal lánnyal is kikezdett.

Ezt persze azzal később azzal magyarázta, hogy egy nő meztelenül mutogatta magát neki, amikor hasonló korban volt. 2014 októberében tulajdonképpen egy nap alatt vált semmivé több évtizedes színészi munkája.

A néhány napja megjelent első olyan interjúban, amelyben Katie Couricnak, a Yahoo! riporterének, nyilatkozott az esetről azt mondta, hogy soha nem akarta, hogy kiderüljön életének ezen sötét titka.

Késő bánat!

 

Hetedik mennyország - Stephen Collins
Te fogod szeretni ezután a sorozatot?

Fotó:

Static4.businessinsider.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta