Gyuris megérezte a méreg szagát

Rovat

Megosztás

Ekhoe és Gyuris közös szerzeménnyel jelentkeznek, szó szerint rájuk szakad a méreg, amikor eljő az este, de nemcsak ez az oka, hogy száz fele futnak, amikor a hold világítani kezd…

„Összeesek valahol és találj meg tess, na hol vagyok tess? Hol van a számla? Kicsi vagyok, nagyot rakok minden számra.”

Énekeseink arról dúdolnak, a legrosszabb időszakban nincs más mentsvárunk, csak a buli és a barátok, akik kirángatnak ebből az állapotból. Na de mi a határ? Mit nevezünk még elmegy kategóriának, és mi történik akkor, amikor szó szerint hiperaktívvá válsz, és olyankor már csak annyit érzel, nincs megállás! A videoklip kicsit szemszúró a rengeteg színváltó vágóképpel, de ez érthető, hiszen az éppen a diszkó közepén lévő bulis gondolatokat a homályban lehet a legjobban megmutatni.

A dalszöveg igazán maira sikeredett a tess és az ehhez hasonló kifejezésekkel, melyek manapság már mind-mind a tinikor nyelvének részei csak úgy, mint a menci, vagy a bro, igaz?

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta