Ha augusztus, akkor Malomfesztivál – Vár a Stereo MC’S és a Belga

Rovat

Megosztás

A szerbiai Orom településen, a szélmalom tövében X. alkalommal rendezik meg a szórakozni vágyó fiataloknak a Malomfesztivált. Ez a kis falu Magyarkanizsa közelében fekszik, és autóval, vonattal, autóbusszal, vagy akár biciklivel is megközelíthető.

A fesztiál egyik fő célja a határok felszámolása, legyen szó akár a belsőkről, akár az országok közöttiekről. A helyszíne és a hangulata is családias, ahol mindenki jól érezheti magát. A szervezők e mellett szeretnék megmutatni a Vajdaság felfedezésre váró csodáit. Ebben a pár napban olyan itt, a malom tövében lévő tisztáson, mintha egy kicsit megállna az idő.

A jubileumot méltó módon teszi ünnepélyessé az augusztus 9-én fellépő brit Stereo MC’S, minden idők egyik legsikeresebb brit hiphop zenekara, amely a ’80-as évek közepe óta aktív. A világsikert az 1992-es „Connected” hozta el számukra. Az elmúlt években Magyarországon többször is felléptek, legutóbb Veszprémben.

Pár magyar zenekar, amelyet szintén érdemes meghallgatni: Bëlga, Bohemian Betyars és az Anima Sound System. A fesztivál remek lehetőség arra, hogy megismerjük a térség és a környező országok sokszínű zenei életét is. Ha jót akartok bulizni, akkor találkozunk augusztus 8. és 10. között Szerbiában, a Malomfesztiválon!

További részletek: https://malomfesztival.com/

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta