„Ha csóró lettél paraszt, hidd el, pénzzel is ugyanaz maradsz!”

Rovat

Megosztás

Atomszexi táncos csajok, megannyi sikoltó rajongó, és 2 énekes, a Wellhello idén szeptember 4-én a Budapest Parkba költözött egy este erejéig, íme a legcsodásabb pillanatok, amik még annál is többet jelentenek, mint amit látsz!

Nagyon készült a nagy csapat a Budapest Parkos nagykoncertre, Fluor pirosban, Diaz pedig kékben köszöntötte a rajongókat, a csini, szöszi táncoscsajokról pedig ne is beszéljünk, akik a show közepette szórakoztatták a közönséget, méghozzá nem is akárhogy! Kék és piros rúzsok, pompomok, twerkelés, ezt aztán rendesen összerakták, az egyszer biztos!

A Nem számít a pénz című dal és egyben kislemez igencsak nagy sikert aratott a közönségben, konkrétan megtelt a Park egy este erejéig. Tényleg összecsaptak a skacok, azóta is folyamatosan ömlenek felénk a képek a zenekar Facebook oldalán. Te is voltál?

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta