Ezt nézed:  / Hírek / PR / Suli / Ha jól csinálod, a nyelvtanulás is lehet egy ÉLMÉNY!

Ha jól csinálod, a nyelvtanulás is lehet egy ÉLMÉNY!

Mi lenne, ha nem kellene az idegennyelvórán attól tartanod, hogy a többiek kinevetnek majd a kiejtésed miatt? Többet nem kell a padtársadról másolni a szócetlit! Na és ki ne akarna mindig ötöst kapni, különösebb erőfeszítés nélkül? Ez nem csalás nem ámítás, ehhez nem kell csodaszer, csak egy külföldi nyelvtanfolyam!

Megtaláltuk a megoldást: EF. Már nem elég a heti három nyelvóra a suliban, és az sem segít, hogy ettől nem látsz fejlődést magadon, amitől még inkább tojsz az egészre. Az Education First nyelvsuli megadhatja neked mindazt, ami az életedből hiányzik a sikeres nyelvtanuláshoz: anyanyelvi tanárok, rengeteg program, különböző országokból érkező barátok, meg persze a megfelelő komfortos környezet, ami itt saját tengerpart-szakaszt, medencét és teniszpályát jelent.

Nézd csak meg, januárban a Wellhello-duó Fluor Tomija is nálunk koptatta a padot! Megtapasztalta milyen egy EF nyelvsuli, és egy pálmafákkal telített helyen élvezte a nyelvtanulás örömeit!

Nyelvtudás nélkül már az egyetemre sem vesznek fel, a munka világában pedig egyre nehezebb elhelyezkedni biztos nyelvtudás nélkül. De akkor mit lehet tenni, hogy jobb legyél?

Egy külföldön eltöltött nyelvtanfolyam az mindig tuti recept, nincs menekvés, nincs lehetőséged, hogy az anyanyelveden szólalj meg. Az EF biztosítja neked a komfortos helyszínt és a komfortos tanulást. Velünk 7 különböző nyelven tanulhatsz, jövőre már 8 nyelven! (angol, német, francia, olasz, spanyol, japán, kínai, jövőre már koreait is) Közös ökörködés, együtt nevetés, így a legjobb nyelvet tanulni. Interaktív órákon kommunikáció központú oktatásban vehetsz részt. Ez azt jelenti, hogy játékosan, a nyelvtani szabályokat gyakorlati példákon keresztül mutatják meg és gyakoroltatják be veled. Szabadon választható tárgyakat vehetsz fel, amivel saját érdeklődési körödet bővítheted. Az órákon iPad-et kapsz, így még élvezetesebben sajátíthatod el a nyelv legapróbb mozzanatait.

 

A tanulás nem ér véget az órákon, szabadidős programjaink során fedezd fel a helyi kultúrát, túrázz a környező hegyekben, nézd meg a nevezetességeket anyanyelvi csoportvezetőiddel. Csoporttársaid a világ bármely pontjáról érkezhetnek. Köss világraszóló barátságokat egy barátságos világban. A lakhatásodat is megoldjuk, helyszíntől függően lakhatsz családnál, kollégiumban, szállodában, vagy akár a kampuszon is. ÉRDEKEL? ÁRAINKÉRT KATT IDE! 

 

TALÁLKOZZ A KÖZÉPSULI SZEREPLŐIVEL A NYELVPARÁDÉN!

Szeptember 9-én 10:30 és 12:30 között Bocsó, a Babygirlt alakító Vékony Brigi és Happy Tibi kilátogat a Nyelvparádéra a Millenárisra, ahol az Education First is megjelenik és közösen játszhattok velük!

EDUCATION FIRST - NYELVEK
Te milyen nyelven tanulnál meg anyanyelvi szinten?
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share