Ha képzeletben megcsalod a párod, akkor nem is szereted?

Rovat

Megosztás

Megtörtént már veled, hogy bár nagyon szerelmes voltál a párodba, mégis megjelent a fantáziádban egy másik személy? Esetleg találkoztál egy számodra vonzó emberrel és sokat gondoltál utána rá? Mindezek előfordulhatnak a kapcsolatokban, de megmutatjuk, mikor jelentenek gondot.

Ha az aktuális párod már nem hoz lázba
Ha csak arról van szó, hogy vannak mások is, akiket vonzónak találsz, abból nincs probléma. Azonban ha ez odáig jut, hogy már nem érdekel a párod, az már gond. Az, hogy néha más fiú/lány is eszedbe jut, még nem jelenti azt, hogy nem szereted a párod, ám ha ez rendszeressé válik, érdemes elgondolkodni a mögöttes okokon.

Ha többet gondolsz másra, mint a párodra
Akár vágyak, akár a hétköznapi érdeklődés szintjén, ha többet jelenik meg egy másik személy a fantáziádban, az nem jelent jót. Érdemes ilyenkor átgondolni, hogy miért gondolsz már kevesebbet a párodra, mi az, ami jobban tetszik a másik fiúban/lányban.

Jó alkalom a hiányosságok felmérésére
Ha sokszor előfordul veled, hogy másról fantáziálsz, akkor esetleg érdemes lehet az észrevett hiányosságokat felvetni a párodnak. Például, ha azért fantáziálsz egy másik fiúról, mert láttad őt, hogy virágot visz egy lánynak, akkor lehet, hogy csak azt a figyelmességet hiányolod a kapcsolatodból, amit a másik fiúnál láttál. Finoman próbáld ezeket az észrevételeidet közölni a pároddal.

Ha már ellaposodott a kapcsolat
Előfordulhat, hogy azért jelenik meg más a fantáziádban, mert már ellaposodott a kapcsolatod a pároddal. Ilyenkor próbáljátok meg újra belobbantani a lángot, csináljatok közös programokat és az esetleges nézeteltéréseket beszéljétek meg.

Ha képzeletben megcsalod a párod, akkor nem is szereted?
Veled előfordult már, hogy aktuális párodon kívül másról fantáziáltál?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta