Ha már az első akadálynál megijed, akkor nem a te embered!

Rovat

Megosztás

Nincs is jobb egy új, friss kapcsolatnál, ahol alig várod, hogy minden percedet a másikkal töltsd. A rózsaszínbe bújtatott napok azonban egyhamar elmúlnak és jönnek a mindennapos akadályok. Hiszen nem minden móka és kacagás.

Általában, ha kapcsolatokról van szó, minden tökéletes az első akadályig. Addig nem ütközik semmibe a szerelmetek, addig csak nyugodtan élvezitek egymás társaságát. De az akadályok előbb-utóbb az utatokba gördülnek. És nem mindegy, hogy a párotok erre hogyan reagál. Legyen akár személyes probléma, például nem jössz ki jól a családoddal és emiatt zűr van otthon, legyen akár tőletek független dolog, mindenképpen próbára teszi a kapcsolatotokat.

Egy igazi társ akármilyen probléma is van, melletted marad és segít. Nem, ez nem azt jelenti, hogy mindenképpen egyet ért veled. Lehet, hogy teljesen különbözik a véleménye, lehet, hogy szerinte is anyukádnak van igaza. De van véleménye a dologról. Ez az, ami fontos. Hogy érdekled annyira, hogy egyáltalán foglalkozzon a problémával.

De mi van akkor, ha nem teszi? Van, aki azt mondja, hogy nem érdeklik a problémáid. És van, aki azt fogja mondani, hogy „bocsi, ez nekem túl sok, inkább ne beszéljünk erről”. Nem biztos, hogy megbántani akar ezzel. Csupán csak megijeszti az egész vagy nincs ideje rá. De ha nincs kedve a problémáiddal foglalkozni, akkor nem ér semmit, hogy amúgy kedves veled és szereted. Mert ideig-óráig még ellesztek, de attól a problémáid továbbra is ott fognak előtted lebegni anélkül, hogy megoszthatnád azzal az emberrel, aki igazán fontos a számodra.

Ha már az első kisebb akadálynál azt mondja, hogy ezzel nem tud mit kezdeni – és nem is akar semmit kezdeni vele, akkor sajnos ő nem a te embered. Mert szeretheted akármennyire, problémák lesznek és az nem megoldás, ha nem foglalkozik velük.

Írta: Gila Dóra

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta