Hadas Alfréd zenei pályája nagy sikert kapott a Sztárban Sztár Leszek című műsor után

Rovat

Megosztás

Évekkel ezelőtt az X-Faktorban láthattuk, majd csatornát váltott, és a Sztárban Sztár leszek című műsorban tűnt fel Hadas Alfréd, azóta sikert sikerre halmoz. Vele beszélgettünk.

Hadas Alfréd vagy The Untouchable „Touchie”?

Az angol zenei karrieremben a Touchie-t használom, magyar karrierben pedig a Hadas Alfréd, próbálom elszeparálni a kettőt egymástól, külön lapon kezelni.

Első interjúidban még „Touchie” voltál és a külföldi célközönséget szeretted volna megfogni az angol számaiddal. Most már inkább Hadas Alfrédként hallunk rólad, és jó részt magyar dalokat jelentetsz meg. Mi változott?

Ez tény és való, régebben sokkal több külföldi álmom volt, amik a mai napig megvannak, ellenben jelen pillanatban itt próbálo kelérni különböző dolgokat, fejlődök, tapasztalatot gyűjtök, s ha ezek megszületnek bennem, a későbbiekben mindenképpen szeretnék külföldi karriert.

Láthattunk az X-Faktorban és a Sztárban sztár leszekben is versenyezni. Melyik műsor állt hozzád közelebb és miért?

Mindkét műsor nagyon közel állt hozzám, de talán a Sztárban Sztár nagyobb hatással volt rám, illetve sok tapasztalatot gyűjtöttem. Nagyon sokat segített mind zenei karrierben, mind pedig a fejlődésben, nagyon kibővítette a tudásomat. Olyan dolgokra vett rá, amikre még én sem tudtam, hogy képes vagyok, a rejtett erőforrásaim a felszínre kerültek és ennek nagyon örültem!

Gondolkozol még tehetségkutatón indulni a jövőben, vagy elengedted ennek a lehetőségét?

Nem feltétlenül szeretnék szerepelni hasonló műsorokban, de mindenképpen a színészi vénámat szeretném azért a jövőben is kamatoztatni.

Mennyire változott meg az életed, mióta a médiában tevékenykedsz? Felismernek már az utcán?

Nagyon sok minden megváltozott, legfőképpen az, hogy azért mostmár nem tudok elmenni szórakozóhelyekre csak úgy bulizgatni, mert felismernek, ami persze nagyon jó, de van benne nehézség is. Akármerre megyek, általában fotóznak, de ezt nagyjából elfogadtam. Szeretem az életem! Már semleges, ki tudom zárni belül azt, hogy éppen néznek, vagy azt, hogy mindig topon kell lennem.

A zenélésen kívül dolgozol valamit?

Jelenleg gazdasági egyetemre járok, kommunikáció és média szakon tanulok, nagy terveim vannak ezzel kapcsolatban is.

Mikor várható új dal?

Nagyjából egy hónap múlva várható új dal, nagyon várom már, hogy megjelenjen, de nem spoilerezek előre. Azt remélem, hogy az emberek kezdik majd megérteni, hogy milyen zenei víziót próbálok képviselni.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta