Hajassal bővült a Középsuli csapata!

Rovat

Megosztás

Újabb szereplővel bővült a Középsuli csapata! Csobai Gergő játssza majd mindenki kedvenc dizájnerét, vagyis Hajast! A februári részben már találkozhattok vele!

Kellett már egy olyan szereplő a sorozatba, aki lelkesedik az esztétikai kivitelezésért, a formatervezésért, és újító meglátásai vannak, még akkor is, ha ez elsősorban a külsőségekre, leginkább a hajviseletre fog majd összpontosulni.

Mennyire áll hozzá közel a karakter? Mire számított az első forgatás alkalmával, és hogy érezte magát Középsulisként Hajas? Erről is kérdeztük Gergőt, vele beszélgettünk!

Mivel foglalkozol?

Még tanulók Kisvárdán, a Bessenyei György Gimnázium és Kollégium 11. évfolyamos diákja vagyok, kollégista, így csak hétvégén járok haza a családomhoz Tiszabezdédre, bár az szerencse, hogy az öcsém is itt tanul, mindössze két évvel jár alattam, így vele gyakran találkozok. Az Arany János Tehetséggondozó Programban veszek részt, amit a nagyon jó átlagomnak és egy erős prózai előadásnak köszönhetek.

Miért jelentkeztél a sorozatba?

Azért, mert mindig is nagyon érdekelt a színjátszás, a színészi pálya is vonz. Az osztályfőnököm hívta fel a figyelmemet erre a lehetőségre, én pedig éltem vele.

Mit gondolsz Hajasról, a dizájnerről?

Ez egy nagyon érdekes kérdés. Amikor tudatosult bennem, hogy ez lesz a szerepem, akkor két lehetőségem volt azzal kapcsolatban, hogyan állok hozzá, egyrészt vagy egy egoista, önimádó irányba indulok el, vagy egy szélsőségesebb homoszexuális karaktert alkotok meg, én inkább az előbbi mellett döntöttem, azért mert az egoista szerepkör – ha nem is közel – de még mindig közelebb áll hozzám.

Ebből következik is a kérdés, mennyire érzed rád szabottnak a karaktered?

Bevallom, meglepődtem, mikor megtudtam, nem erre számítottam, sokkal inkább egy állatbarát szerepe lebegett a szemem előtt, de azóta megtetszett, úgy gondolom lehet rá építeni. Magamat úgy jellemezném, hogy a nagyon beszédes és a szótlan között állok félúton, pozitív a gondolkozásmódom, szorgalmas vagyok, szeretek tanulni.

Készültél az első forgatásra?

Készültem, nemcsak a szerepet átgondolva, hanem még egy monológot is írtam a karakteremhez, amit próbáltam betanulni. Kellemesen csalódtam, amikor kiderült, hogy improvizálni kell. Az egyik kedvenc jelentem az volt, amikor Olivérrel közösen játszhattam.

Hogyan érezted magad Középsulisként?

Határozottan jól, nagyon élveztem a forgatást, a közösség nagyon jó, megértőek, szimpatikusak a többiek, akikkel többször is volt alkalmam beszélni.  Olivérrel nagyon jó kapcsolatot sikerült kiépítenem, aki az első forgatás alkalmával eljátszotta a padtársamat.

A Középsuli februári részei rengeteg izgalmat tartogatnak, úgyhogy kövessetek minket, tartsatok velünk!

Vasárnap érkezik a 150. rész előzetese!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta