Halastyák Fanni gyógyszerezte magát?

Rovat

Megosztás

Halastyák Fanni legyőzte a paralízist? A fiatal hazai énekes igencsak mély, depressziós állapotról énekel legújabb dalában. Nektek hogy tetszik? S felmerül az is, vajon saját magáról dalol?

„Fárasztó, hogy magamat sajnáltatom és felemészt, annyiszor bántottam magam , ne haragudj, de nehéz. Az intenzíven feküdtem és tudtam, hogy ez szomorú, az, hogyha így folytatom, a síromon lesz koszorú.”

Ennél mélyebb dalt talán még soha nem hallhattunk Halastyák Fannitól, aki a paralízisről énekel. Aki esetleg nem tudná a jelentését: másnéven alvási bénulás. Általában vagy kora reggel, vagy éjjel jelentkezik. Az adott alany nem képes megmozdítani az izmait a szemén kívül, van, hogy beszélni sem tud. Sokszor társul félelemérzettel és hallucinációkkal is.

Vajon ebben a betegségben szenved vagy szenvedett Fanni is? Ti mit gondoltok? Annyi bizonyos, nagyon megérintő. Ha pedig a klipről beszélünk, a fekete-fehér vágóképek, a könnyek és a sötét árnyalatok a lelkivilágot tükrözik. Ti hallottatok már erről a betegségről?

Kinek hogy tetszik a dal?

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta