Hashtag: szexikonyvetolvasni

Rovat

Megosztás

Újabb őrület ütötte fel a fejét New York utcáin. Reméljük, nem csupán a tengerentúlon, de itthon is kulturális hullámot indít, és nem csak a suttyomban elkattintott képek sokasodnak majd, hanem a könyvmolyok száma is növekedésnek indul. #szexikonyvetolvasni

A Hot Dudes Reading Instagram felhasználói profilja alig egy hete indult, máris majdnem 300 000 követőt tudhat magáénak. Az alapkoncepciója, hogy egy helyre gyűjtse azokat a titokban készített képeket, amelyeket a metrón zötykölődő tömegben készítettek az emberek szexi, könyvükben elmélyült utastársaikról.

A cél az volt, hogy ne csak egymásnak küldözgessék az emberek ezen fotókat, hanem osszák is meg a nagyvilággal. Bár a nyilvános megosztás felvet néhány személyiségi jogi kérdést, de az emberek, úgy tűnik, nem lázadnak a kezdeményezés ellen, épp ellenkezőleg: hatalmas rajongói tábor épült ki mellette.

Felmerült bennünk a gondolat, mi van akkor, ha az egész kezdeményezés egy szervezet gerillakampánya, és a valós célja az olvasás népszerűsítése az egyre felszínesebbé váló világunkban? Nos, ha ez így van, akkor a taps kijár nekik, ha meg nem, akkor csak magukra vethetnek a szervezetek, hogy nem jutott eszükbe!

Csatlakozzatok, és mutassuk meg itthon is, mennyire szexi dolog az olvasás! Keresd a lehetőséget és használd a #szexikonyvetolvasni és a #kozepsuli hashtag-eket!

Addig is csodáljátok az amerikai szexi, könyvet olvasó fiatalokat:

df

f

gfgff

gggg

gggr

yourenotfromaroundhere

Szexi-e vagy?
Szerinted menő vagy ciki könyvet olvasni?

 

Fotók: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,201RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta