Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Hat jel arra, hogy el kellene kezdeni sportolni

Hat jel arra, hogy el kellene kezdeni sportolni

Jön a tavasz, ideje lenne megszabadulni egy pár kilótól, hogy jobban álljon a top, a rövidnadrág, egyszóval a nyári szerkó. Mi van akkor, ha nem a belső hang szólal meg, hanem a testünk ordítozik, hogy mentsük meg a szenvedéstől? Olyankor sürgősen lépnünk kell!

A cipőfűződ bekötése komoly feladat

Amikor mentek a cipős szekrény felé, már keresed a szemeddel a lehetőséget, hogy hová teheted le a hátsó feledet, miközben felveszed a lábbelit. A hasadtól alig éred el, így ülve sem túl egyszerű a dolog. Állva a fejedbe száll a vér, és ájulás közeli állapotba kerülsz, amikor felegyenesedsz a hajolásból.

depositphotos_54530839-Fat-man

Egy pár fok lépcső megmászása életed kihívását jelenti

Felnézel és semmi mást nem látsz, csak lépcsőket: pedig csak két emelet. A karodat használod, azzal húzgálod fel magad lépcsőfokról lépcsőfokra. A lábaidban már most érzed a tejsavat, ezért minden fordulóban megpihensz és levegőért imádkozol, ami valójában ott van, csak nem bírod belélegezni.

Amikor fiúként realizálod, hogy ideje elgondolkodnod azon, hogy melltartót hordj

Bármilyen felsőt veszel fel, akármilyen pólóban jársz, ott fityegnek a csöcsök. Nyáron a legrosszabb, mert bármilyen színű pólót veszel fel, alatta beizzad, és amikor felállsz, ott van két folt a cickóid helyén, amik mintha még lógnának is. Jesszus!! A megoldás nem a XXXL póló, hidd el!

Inkább nem iszol/eszel/pisilsz, mert ahhoz fel kellene állnod

Majd’ lefordulsz a székről, annyira ki vagy száradva, vagy annyira éhes vagy. A legrosszabb, amikor a hólyagod szorít, de te nem és nem akarsz felállni, mert az olyan megerőltető, ráadásul olyan jó ez a játék. Ebben az esetben irdatlan gyorsan el kell gondolkodnod azon, hogy ez most komoly???

A combidnál már az összes gatyód foltozva van

Egyre kerekebb, egyre terebélyesebb. Feszül rajtad a nadrág, sehová nem tudsz inkognitóban elmenni, mert a combjaid súrlódására a süket nagyanyád is felkel a szomszédban. Nem elég, hogy zavaró, még új nadrágot is havonta  kell venned. Ezt megelőzvén inkább nem mész sehová. Na, nem ez a megoldás.

Amikor elgondolkodsz azon, hogy lehetséges, hogy egy kötözött sonka néz rád a tükörből

Jössz-mész a tükör előtt. Itt is egy hurka, ott is egy hurka. Ha a ruhát arrébb húzod, akkor meg máshol jelenik meg a testeden egy, még annál is vastagabb hurka. Ez marha zavaró, mert zsákban azért csak nem járhatsz az utcán. Mit teszel? Neeeem, ne kerüld el az összes utadba eső tükröt, és ne ragaszd le az összes elkerülhetetlen tükröt. Irány az edzőterem!

 

Hat jel arra, hogy el kellene kezdened sportolni
Te küzdesz súlyproblémával?

 

 

Foto: i.ytimg.com, i.imgur.com, dannohfive0.files.wordpress.com, cdn.rawrdenim.com, comedycentral-hu.mtvnimages.com, blobtoblog.files.wordpress.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share