Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Hatmillió egy hónapban a Wellhellonak?

Hatmillió egy hónapban a Wellhellonak?

A Fluor Tomi és Diaz által alkotott páros egészen hamar szerzett népszerűséget magának. Egyes szakmabeli állításai szerint a két zenész akár 300 ezer forintot is elkér egy-egy fellépésért, ami azt jelenti, hogy havonta hatmillió forintnyi összeg dagasztja pénztárcájukat. – írja a Bors.

“Nem keresünk rosszul, az lenne a gáz, ha sokat melóznánk, de nem lenne pénzünk. Mondhatják, hogy talicskával toljuk haza a pénzt, de talicskából is osztjuk! A kilencvenes évek előadói még házat építettek a gázsijukból, mi mindketten albérletben lakunk. Nem tudunk olajfinomítót venni. Egyelőre!”

– meséli nevetve Fluor a Borsnak.

“Az emberek alapból hatalmas összegre gondolnak, arra nem, hogy abból lejön a kiadói százalék, és kilencen megyünk fellépni, profi zenészekkel, nem ketten. A zenekar mellett ott a technikus, a fénytechnikus, két táncos, vizuális technika, ha van lehetőség vetítésre. Sok koncertünk volt, ami nekünk jelentett kiadást. De persze nem vagyunk hülyék, nem ez a jellemző.(…)”

– tette hozzá.

Tehát, ha a szakma jól tudja, akkor is kilenc embert tart el az a fellépésenkénti 300 ezer forint. Ez tiszta olyan, mintha megnyernéd az ötöslottót, erre kiderül, hogy ezer másik emberrel kell osztoznod, mert nekik is sikerült eltalálni a számokat.

Egy biztos: keményen dolgoznak, hiszen úgy tűnik, hogy 2015-re már nem is lehet lefoglalni őket, aki tudta, már megtette, az idei naptáruk betelt, ami a koncerteket illeti. Mi magunk is megtapasztalhattuk kemény munkájukat egyik koncertjükön, amelyen még interjút is készíthettünk a két humoros fazonnal, minket levettek a lábunkról a beszélgetés során.

 

Borítókép: Facebook, Wellhello hivatalos, Adam Temesi Photography

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share