Henry már több, mint 2 éve szerelmes

Rovat

Megosztás

Híres youtuberünk állítása szerint szerelemre talált újdonsült barátnője, Rebeka mellett, legújabb videójában elmeséli követőinek, hogyan is ismerkedtek meg, és néhány kis szaftos részletet is megtudunk a kapcsolatukról.

Panni, Henry kishúga szerint Rebi mellett bátyja jobb emberré vált, ez azért csak jót jelent nemigaz? Influencerünk elmondása szerint Rebekával már 6 éve ismerik egymást, amiből 2 és fél év azzal telt, hogy Henry totál szerelembe esett, vallotta be. Ám Rebi kikosarazta őt, mondván, túl jó barátként a kapcsolatuk, nem lehet több. Henry bár csalódott volt, próbált tovább lépni, hisz 2 barátnőt is bemutatott Instán a nagy közönségnek.

„Elsiettem a dolgot!”

Henry úgy érzi, az összesen eddigi 4 kapcsolatából volt egy, melyet nagyon elsietett, ráadásul Instán is posztolt képet a leányzóval, amit utólag nagyon nem kellett volna. Azt is megtudhattuk, voltak direkt posztok is, csak azért, hogy felkeltsék az érdeklődést a nagy közönségben, vajon ki lehet a titokzatos barátnő, ám mai fejjel ilyet már nem csinálna, árulta el. Minden esetre nagyon boldog a hosszú hajú, gyönyörű hölgyeménnyel, reméljük, még sokáig így is marad!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta