Heti horoszkóp 2015 április 13-tól 2015 április 19-ig

Rovat

Megosztás

Utólag: boldog Költészet Napját, kedveseink! Megállíthatatlanul jön a tavasz, 20 fokokkal és allergiával, ezért hát mindenkinek kitartás, sok zsepit, beújított napszempákat és kellemes D-vitamin gyűjtögetést kívánunk!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Jupiter és Merkúr, a legjobb jóbarátaid! Azt mondják neked a héten, hogy menj, fuss, csinálj újat. Adnak is hozzá erőt, szóval ne habozz, uzsgyi 😉

Szerelem

Ez a hét pont megfelelő arra, hogy új embereket gyűjts magad köré, ami azt jelenti, hogy a szerelem terén és pilloghatsz jobbra-balra, hátha neked is teremnek a babérok.

HALAK február 20-tól március 20-ig

Az elmúlt hét jó is volt, rossz is volt, hozott is ajándékot, meg nem is. Ettől kicsit el vagy szontyolodva, de fel a fejjel, ha teszel érte, a rossz dolgokon is tudsz változtatni.

Szerelem

Sokat mosolyogsz, ettől a kedvesed is boldog. Menjetek, sétáljatok a napsütésben, és a tavasz örömére ismerjétek meg egymást újra!

KOS március 21-től április 20-ig

Annyi jót csináltál az elmúlt időben, hogy mindenki (vagy legalábbis sokan) téged ünnepel. Azt viszont ne felejtsd el, hogy a héten fogy a Hold, ami azt jelenti, hogy az energiáid vészesen kevesebbek, mint eddig. Vigyázz rá!

Szerelem

A sok hivatalos üggyel foglalkozás a szerelem kárára megy. Vagy van valakid, vagy nincs, mindenesetre kevesebb idő jut életednek ezen részére. Majd jövő héten!

BIKA április 21-től május 20-ig

Ez a Te heted! Csend van, nyugi van, mégis ez a csend segít neked abban, hogy két, nehéznek tűnő döntésben dűlőre juss. Ne ijedj meg ettől, jó? 🙂

Szerelem

Valójában tele vagy szenvedéllyel, a tavasz meghozza a kedved mindenféle romantikához 😉 Ha van kivel csinálnod, hajrá, ha nincs keress magadnak 😉

IKREK május 21-től június 21-ig

Jó Ikrekként a héten teljesen összezavarod a környezetedet. Kibújik belőled a kisördög, mindenre nemet mondasz, senkivel nem törődsz, csak magaddal. Hát jó, kellenek ilyen hetek is, csak ne felejts el megint kedves lenni!

Szerelem

Hát, nem irigyeljük azt, aki a héten melletted vagyogat. Sok türelemre és cukiságra lesz szüksége, hogy elviseljen téged.

RÁK június 22-től július 22-ig

A héten nem történik veled semmi egetrengető, de ez azt jelenti, hogy minden megy a maga útján, nyugiban, csendben. Néha kellenek ilyen nyugisabb időszakok, örülj neki! 😉

Szerelem

A szerelemben szintén a pihenésé a főszerep. Vagy valakivel, ez esetben a kézfogásos-sétálós-filmnézős progit javasoljuk, ha egyedül, akkor mehet ugyanez, még a magad kezét is megfoghatod 🙂

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Kicsit gyengusz vagy a héten, tudod, fogy a Hold. Aminek ebben hátrányát érzed, az a munka, iskola, hivatalosabb ügyek. Amiben előnyödre válik: emberi kapcsolatok! Beszélgess, békülj, cukiskodj.

Szerelem

A szerelemben meg pláne jó ez az emocionalitás. Szóval szeretgess, kényeztess, és hagyd, hogy téged is hasonlóképp kezeljenek 😉

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

A sorsod tök jó irányba halad, rajtad ez látszik is. Ragyogsz, rózsaszín a pofid, és a legrosszabb poénokon is jókat derülsz. Köszi, köszi, mindenkinek jobb tőled az élete 🙂

Szerelem

Tökéletes hét arra, hogy a cukiságod segítségével érzelmileg mélyítsd a kapcsolatodat. Minden segítséged meglesz hozzá!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Az a jó a hetedben, hogy minden megy,  mint a karikacsapás. Ha mégis megakadnál, valami lovag mindig segítő kezet nyújt. Fogadd el, aztán egyenlíts: Te is legyél valaki lovagja!

Szerelem

Kicsit nehezebb hétre számíthatsz a szerelem terén, de nem nagyon, ne félj: csak van egy-két kisebb probléma, amit el kéne simítani, közösen megbeszélve azt.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Bár sokszor vagy morcigombóc, ezen a héten ez nem jellemző. Szeretnél nyugalomban, békében lenni másokkal, ezért figyelmes vagy és kedves. Olyan jól áll, máskor is törekedj erre 🙂

Szerelem

Nyugalom és figyelem. Szerelem, kedvesség, habos kávék vagy kakaók! A napsütés támogatja a szerelemedet, a szerelmed pedig folytatja a megkezdett nyugalmadat.

NYILAS november 23-tól december 21-ig

A sült galamb még mindig nem egy létező dolog, legalábbis neked nem. Ettől függetlenül minden nap képes vagy tenni a céljaidért, de figyelj arra, hogy ne légy féktelen! Kis megfontoltság, és minden jobb lesz.

Szerelem

Fontos döntés vár rád a héten a szerelemben: menj, avagy maradj? Mindenképpen próbáld végiggondolni, rágd egy darabig, ne siesd el!

BAK december 23-tól január 20-ig

Izgalom, mozgalom, pörgés, ilyesmik. A heted! Anyagi téren nem kell izgulnod, minden OK lesz, ízi. Te csak pörögd végig a heted, csacsogj, ismerkedj, tavaszosan.

Szerelem

A kedveseddel menjetek csavarogni! Beszélgessetek, ha mostanában nem volt rá időtök. Szánjatok időt arra, hogy olyan dolgokat beszéljetek meg, amikre eddig nem feltétlenül volt idő.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,305KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta