Heti horoszkóp 2015 április 6-tól 2015 április 12-ig

Rovat

Megosztás

Boldog Nyulat minden kedves olvasónknak! Menjetek sétálni, egyetek sok nyuszicsokit, fessétek a tojásokat! A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sikeres hétfőt kívánunk, ne hervadjon el senki, mi is igyekszünk továbbra is virulni. 🙂 Jöhet a heti horoszkóp!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Energia, pörgés, tennivalók: a héten búgócsiga vagy, és imádod. Mindenki mást is inspirál az, ahogyan a dolgaidat végzed, a csapatmunkát neked találták ki a héten. Emellett jófej is vagy, a saját problémáid háttérbe szorulnak, és a többieken igyekszel segíteni. Cukiság!

Szerelem

A nagy segítőkészséged közepette találhatsz valakit, aki a jótett helyébe jót várj alapon elvinne fagyizni. Ne mondj nemet, válassz inkább kézműves fagyit 😉

HALAK február 20-tól március 20-ig

Hétfőn Vénusz barátod megnyugtat, és egész nap hesszelhetsz kedvedre, senki nem zavar meg benne. Aztán keddtől jön a feketeleves, de ne sírjon a szád, vannak nehezebb napok, amiket át kell vészelni. Jobb is, hogy picit visszafogod magad, elég egyszerre egy munkát végezni ám.

Szerelem

Ha benne vagy éppen valamiben, ami már jobban kezd hasonlítani egy döglött halra, mint kapcsolatra, a héten ne habozz, vess neki véget!

KOS március 21-től április 20-ig

Teremts magad körül harmóniát! Szükséged lesz rá, mert a hét a nagyobb döntések ideje lesz számodra. A harmónia meg csak azért is kell, mert pénteken nekiállsz mindenből statisztikákat gyártani, számolni meg nem lehet kupiban 😉

Szerelem

A kedves párod, ha van, nem sok örömét leli most benned. Sebaj tóbiás, lesz ez még így se. Jövő héten engeszteld ki egy vacsival. Vagy csokival.

BIKA április 21-től május 20-ig

Hűha, a héten Te leszel Fekete Péter, és úgy csinálsz, mintha még sosem fogtad volna a szerencsemalac fülét. Minden félresikerül, mindenhonnan elkésel, minden terved fuccsba megy. Annyit tudunk neked mondani, hogy KITARTÁS.

Szerelem

Most, mikor minden összeomlik, a szerelem terén kihajt egy kis bimbó, tavaszköszöntő fajta, és halkan susogja neked, hogy vegyél észre! Szóval, feketén fehéren: valaki szeretne megismerni. Jobban. Nézz hát körül a szerencsétlenség dombjáról, és eressz meg egy mosolyt!

IKREK május 21-től június 21-ig

Hétfőn tündökölsz, mert imádod az ünnepet, pláne a színes tojásokat. Aztán kedden hihetetlen zuhanásba kezdesz, mert leesik, hogy múlt héten kicsit lustább voltál a kelleténél… Pótolj, pótolj, pótolj! Ne engedd, hogy még több elmaradásod legyen, mert a végén még megfulladsz a sok tennivalóban.

Szerelem

Valakit lenyűgözöl, miközben kétségbeesetten próbálod utolérni magad. Érdekes, látod, a legrosszabb időszakokban is van valami jó 🙂 Majd tűrd hátra a hajtincset, ami a szemedbe lóg, hogy észrevedd az érdeklődőt.

RÁK június 22-től július 22-ig

Türelem, nyugalom: ezeket a dolgokat ne hanyagold a héten. Olyan döntéseket kell hoznod a héten, amik látszólag gyors reakciót igényelnek, de valójában az átgondolás sokkal előbbre visz. Ja, és: nem minden arany, ami fénylik, hapsikám.

Szerelem

Szerelem terén jön valami jó, ami olyasmi lesz, mint derült égből a villámcsapás. Pici figyelemmel valami hosszútávon harmonikus dolog alakulhat belőle, odafigyeléssel indulj hát neki.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Egy darab problémamegoldás vagy a héten! Ami nehéznek tűnik kívülről, a Te szemedben éppen csak egy bosszantó kis csomó, amit mesteri ügyességgel bogozol ki. Ez az, ezt már szeretjük!

Szerelem

Nem nagyon koncentrálsz most a romantikára, ami nem is baj, ha egyedül vagy. Ha viszont van melletted valaki, nem szép dolog ennyire elhanyagolni. A figyelem rózsát meg szerelmet terem.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Képzeld, Fortuna kopogtat az ajtódon, ne legyél hát rest kinyitni neki! Eseménydús, információkban gazdag hét elé nézel, csak tanuld meg hatalmasra nyitni a szemed. Meg a fülled. Hogy jobban hallhasd, amit beszélnek hozzád.

Szerelem

Valami jó kis progit kéne szervezni a szerelmeddel a hétre. Vidámpark, állatkert, futóverseny…Na jó, az utolsó vicc volt, de az első kettő nem. Persze, futhattok is, ha ahhoz van kedvetek 😉

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Fogadd meg a tanácsokat, amiket amúgy nem szoktál. Jó, a vízbe ne ugorj, csak mert valaki azt mondja, de ne mondj nemet kihívást jelent, új dolgokra. A héten lehetőséged lesz arra, hogy nagyon gyorsan haladj a tanulmányaidban, úgyhogy ne engedd magad megakasztani!

Szerelem

Haladj tovább azon az úton, amit kijelöltél magadnak. Ha az valaki oldalán van, hát harcolj érte, ha pedig egyedül bandukolsz, kacsintgass kifelé, de ne változz meg csak azért, mert valakinek nem kellesz úgy, ahogy vagy!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

A héten tele leszel feladattal, sokkal többel, mint amire vállalkoztál. Valójában nem megoldhatatlan dolgok ezek, csak picit sokkot kapsz, mikor ránézel a határidőnaplódra. Fel a fejjel, teher alatt nő a pálma, és ami nem öl meg, az megerősít. 😉

Szerelem

Ide pontosan azt tudjuk leírni, amit az előbb: ami nem öl meg, az megerősít! Lehet, hogy picit nehezebb időszak vár rád a szerelem terén, de szomorkodj, inkább örülj neki, hogy nem télen, hanem tavasszal jött el ez.

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Ha mindenki A-t mond körülötted, Te tuti hogy ZS-t kiabálsz. Oké, oké, ezért szeretünk, mert cseppet sem vagy megszokott, de a feladatok megoldásánál lehet, hogy nem kéne mindig vargabetűket csinálnod, csak hogy különleges legyél. Ne bonyolítsd a saját életed feleslegesen!

Szerelem

Nyugodt, szerelmes, kellemes hét vár rád. Ez legalább rendben van 😉

BAK december 23-tól január 20-ig

A héten tele vagy kérdésekkel, de senki nem akar normális válaszokat adni. Lehet, hogy picit ki kéne lépned a megszokott körödből, és más emberekkel foglalkozni; olyanokkal, akikre eddig nem szántál időt. Ne érezd azt, hogy kibabrálnak veled, valójában csak löködnek valami jobb felé!

Szerelem

Szerelem, parti, csillogás! Nem is akarsz romantikát a hétre. Ereszd el a hajamra vágysz, felelősség-menetességre, a lét elviselhetetlen könnyedségére. Olvass Kunderát 😉

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,305KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta