Heti horoszkóp 2015 február 2-től 2015 február 8-ig

Rovat

Megosztás

Mindenkinek napocskás, havas, szeles, boldog februárt kívánunk! Közeledik a Valentin-nap, közeledik a Középsuli Szerelempartyja! Izzítsátok a lakkcipőket, piros rúzsokat, tökhintókat. Következzen a hét horoszkópja.

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Berreg az agyad, szétrobbansz az energiától. Szuper! Merd felvállalni a király ötleteidet, a suliban, a munkádban, a barátaid előtt. Ha a héten rossz lenne a kedved, ne fojtsd vissza, mutasd ki. A problémákat nem lehet megoldani anélkül, hogy beszélnél róla.

Szerelem

Hazaérvén a fárasztó napok után, csak arra vágysz, hogy valaki kedves legyen veled, hogy valaki cirógasson. Ha van erre embered, kérd meg szépen, ne puffogj. Ha nincs: ez a hét nem biztos, hogy új szerelmet hoz, de a türelem párkapcsolatot terem!

HALAK február 20-tól március 20-ig

A hét sztárja: a kapcsolataid. Új emberek, új szerelmek, a meglévő kipi-kapcsolatok virágzása vár rád! A jó energiák mellett fordíts időt arra, hogy azokkal is beszélgess, akikkel kevésbé működnek a dolgok.

Szerelem

A héten jöhet valaki, aki szenvedélyeket cipel a batyujában. Jókat is, rosszakat is. Ha van valakid, a hét megfelelő lenne arra, hogy új tüzeket csiholjatok kicsi tűzhelyeteken. Beszélgetés, izgalom!

KOS március 21-től április 20-ig

Kicsit lazulósabbra veszed a figurát. Fontosabbnak tartod a pletykákat, a friss híreket, mint a feladatokat. Ez tök oké, néha kell egy kis áramszünet, de arra törekedj, hogy a feladatok egy részét legalább elvégezd, és akkor senki nem köthet beléd.

Szerelem

Törődés! A lazulgatás mellett figyelj oda, hogy a párkapcsolatod is kapjon némi figyelmet. Ha sikerül ezt megvalósítani, az együtt töltött napok hiper romantikusak lesznek.

BIKA április 21-től május 20-ig

Huh, a héten valaki igencsak tűzről pattant! Nem ajánlatos cécózni veled február első hetében. A temperamentumos hangulat mellett még főnöknek is érzed magad, és maximálisan úgy gondolod, hogy az irányításod nélkül darabjaira hullik a környezted. Megnyugtatunk: nem fog megtörténni. Akkor sem, ha picit leülsz, és szusszansz egyet.

Szerelem

A párkapcsolatod sem élvezi annyira a szólásszabadságot. Ha nincs olyanod, a héten azért nem is lesz, mert szóhoz sem lehet jutni melletted. Hát jó. Ez is elmúlik idővel.

IKREK május 21-től június 21-ig

A hét legyen számodra az új ismeretek szerzésének hete. Az agyad olyannyira jól működik, hogy minden kis nüansznyi dolog benne ragad. Ki pazarolna el egy ilyen lehetőséget?!

Szerelem

A kedveseddel szórakozni kéne a héten! Mármint nem vele, hanem együtt. El kéne menni szórakozni. Érted. Kikapcsolódás, új élmények, Disney-filmek.

RÁK június 22-től július 22-ig

Te vagy a szavak embere február elején, képzeld. Ennek előnye is sok van, de hátránya is akad. Például, ha akármilyen környezetben negatív bonbon vagy, ember legyen a talpán, akinek marad még kedve élni. Szóval, ha egy mód van rá, inkább legyél cuki, kreatív, ötletes, és vidd előre a csipet-csapatod!

Szerelem

Kíváncsiskodsz jobbra-balra, pillogtatsz, ismerkedsz. Frankó! Ennek lehet az az eredménye, hogy új ember fogja a kezed a közeljövőben. Teázgatás, sütizgetés, romantika, csillámpor.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

A hét nem a türelem hete számodra. Ideges vagy, nem tudod felvenni az elveszett fonalat, hiába keresed. Mindenki leköröz a feladatokban, Te ettől még idegesebb leszel. Jó tanács: fogadd el, hogy vannak ilyen hetek is.

Szerelem

A phárod szintén nem tud lekötni a héten. Ő szeretné megbeszélni, Te a hátad közepére sem kívánod a beszélgetést. Sajnáljuk Őt. El kéne döntened, hogy csak a heti hangulat miatt van ez, vagy már nincs keresnivalótok egymás mellett.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Két kanállal habzsolod a kihívásokat. A végén még adrenalin függő leszel, hékás! Mindenesetre jól is teljesítesz, úgyhogy egy szavunk sem lehet, kivéve azt, hogy HAJRÁ.

Szerelem

A kihívások és halmozott feladatok hátránya, hogy a kis kedvesed  egyre kevesebb morzsát kaparinthat meg belőled. Ennek nem lesz ám jó vége! Ha pedig nincs senkid, hát a héten nem is lesz időd arra, hogy keress. Sebaj.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Tisztázd magadban, hogy mik a céljaid a közel, de akár a távoli jövőben. A mozgalmas heted sokkal egyszerűbb lesz úgy, hogy tudod, a feladataid végén vár valami, amit nagyon szeretnél.

Szerelem

Teremts alkalmat olyan pillanatokra, mikor csak a kedveseddel, a családoddal, foglalkozol. Kilépve a suliból, munkahelyről, a következő reggelig ne foglalkozz a feladatokkal. Csak azokkal, akiket szeretsz!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Találékonyság, kreativitás, ötletek tárháza: a heti Te. Ha véleményt formálsz, méghozzá emberek előtt (HUH!), arra figyelj, hogy mindenki számára befogadhatóan add elő magad. Ne félj azonban ettől, imádni fognak!

Szerelem

A hét az otthonülés, romantikázás, filmnézés hete. Egyedül vagy kettesben, mindenhogy! Ha nincs barát-barátnő: legyen a romantikus film a párod az esték folyamán. És rosszalkodhatsz is egy picit: nasizz valamit a film alatt. Mmmm!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Enerdzsii, pörgés, szuper hétnek nézel elébe. Még magadhoz képest is többet fogsz beszélni, de szerencsére mindenkivel megtalálod a hangot, és olyan témákat feszegetsz, amitől jobb kedvek és boldogság szabadul fel az emberekből. Köszi, Nyilasfej!

Szerelem

Sajni, a szerelemben inkább az elbeszélés lesz jellemző. Koncentrálj, hátha mégis megtalálod a lényeget. Türelemmel ki lehet tapogatni, hol vannak a fájó pontok, amiket mindezek után meg is lehet gyógyítani!

BAK december 23-tól január 20-ig

Picit szétszórt vagy a héten, meg figyelmetlenke is. Hm. A szádon kijövő sok beszéd fele viszont átgondolatlan, elhamarkodott. Lehet, hogy aludhatnál többet, és akkor nem lennének ilyen problémák 😉

Szerelem

Annyira cukimókus vagy, hogy minden terhet igyekszel levenni a szeretett vállakról, aminek az a vége, hogy Te éppen hogy élsz. Tehát akkor a szerelemben tanúsított önfeláldozásod eredményezi azt, hogy máshol nem remekelsz. Megoldás?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta