Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Egyéb / Hírek / Heti horoszkóp 2015 január 5-től 2015 január 11-ig

Heti horoszkóp 2015 január 5-től 2015 január 11-ig

Éééés sikerekben, pasikban, csajokban, ételben, italban gazdag új évet kívánunk minden kedves olvasónknak! Jöhet a heti horoszkóp.

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Hold és Vénusz: a spanjaid a héten! Pozitív enerdzsi, optimista gondolatok: ezeket adják neked 😉 Telihold lesz, ezután gondolkodhatsz, elmélkedhetsz kedvedre. Főleg azon merengj, hogy mik azok a dolgok, amiken változtatni kéne. A görcsös ragaszkodást felejtsd el, játssz elengedős játékokat. A zűrös dolgokat teljesen felejtsd el! Amin túl sokat kéne agyalni, az most nem a Te asztalod. A hét elején tele leszel szeretettel. Vagy utálattal.

Szerelem

Engedj teret a vágyaidnak! Ez jó tipp, nem? Lehet, hogy nemsokára jön az, akit úgy nevezünk, hogy nagy Ő. A rózsaszín és lila színű ködökből azért néha dugd elő a fejed, hátha valami elkerüli a figyelmed.

HALAK február 20-tól március 20-ig

2015 folyton azt mondogatja, hogy menj, menj, fuss, rohanj! Tele vagy energiával, ez valami fantasztikus. Jön a mókuskerék, de ne keseredj el, próbálj meg valami izgit belecsempészni a szürke tudodmikbe. Találd meg azt a medret, amiben csordogálhat életed piciny folyója.

Szerelem

Ez az év szerelemmel kecsegtet neked, főleg az első héten! Jupiter haverod a csillogásod mellé odacsap még egy kis szerencsét is. A Rákokkal próbálkozz előszeretettel, hejcegnő lehetsz mellettük, ha lány vagy, ha fiú.

KOS március 21-től április 20-ig

A telihold neked valamiért nem hoz sok izgalmat, max álmatlan éjszakákat. Sosebáánd. Koncentrálj arra, hogy visszarázódj a munkába, a tanulásba, a kötelezően letudnivalókba. Szerda, csütörtök? Méjbí good news. Ha fájt a fejed a hét elején, péntekre már tuti nem fog! Csilloghatsz, pöröghetsz, táncolhatsz.

Szerelem

Magas igények, keresed a tökéletest, értjük mi, mindenki innen indul. Ez nem probléma, de néha picit lejjebb kell raknod azt a lécet, vagy éppen feljebb, hogy az is átférjen alatta a limbólázban, akinek esetleg nem hajlik annyira a dereka. Adj esélyt, hiszen mi a legrosszabb, ami történhet? Maximum kecsesen intesz egy hello-t. Tudod, olyan királylányosan.

BIKA április 21-től május 20-ig

A hét második felében megrohamoznak a tennivalók. Ha van függőben lévő ügyed, vágd le arról a zsinórról, a maradékoknak is járj utána. Annyira ügyes vagy, hogy minden szürkeségben megtalálod a szépséget. Ezt a képességet tartalékold szűkösebb időkre!

Szerelem

Mintha bombák robbannának körülötted, csak az a kérdés, hogy jól robbannak-e, vagy rosszul. Ha rosszul, mindent elsöpör a környezetedből, de ha jól, odalök melléd valaki szépet, akinek örülni fogsz. Andaloghattok a mínuszokban, romcsi lesz 🙂

IKREK május 21-től június 21-ig

Kihívások. Kihívások. Kihívások. Ne ess kétségbe, mert olyan menő vagy, hogy mindennel megküzdesz! Csak ne engedd, hogy felhúzzanak, mert ha kibillensz az egyensúlyodból, könnyen válhat belőled hisztis perszóna. Ha meg férfiember vagy, még rosszabb, mert a hisztis férfiak nagyon lelombozóak tudnak lenni. Szóval: szuuszaaa!

Szerelem

A szerelemben sikerek várnak rád, képzeld. Csak itt is gyakorold a türelmet. Attól még, hogy kitaláltad, hogy most azonnal kell neked valaki, ez nem csettintésre működik ám. A türelem rózsát terem, meg párkapcsolatokat, és azok, amikre hosszú ideig vársz, még jobban meg is térülhetnek. Hajrá 🙂

RÁK június 22-től július 22-ig

Most hallgasd meg azokat az embereket, akik beszélnek hozzád. Ne ítélj elsőre, az amúgy sem jó, de most meg aztán pláne nem. Lehet, hogy a héten feszegetik a határaidat, de rajtad áll, hogy leharapod a fejüket, vagy rájuk villantasz egy szexüell mosolyt. Annak, aki idegesíteni akar, annak ez lesz a legjobb reakció, aki meg igazából csak kedveskedni szeretne, azt nem bántod meg feleslegesen.

Szerelem

Tudjuk, hogy neked mindig olyan emberre van szükséged, aki testestül-lelkestül imád, és mindent megtesz érted. Ezen a héten lehet, hogy nem ő fog bekopogni az ajtódon 🙂 Ha egy kedves kis flört akad az utadba, ne mondj rá nemet. Miért ne?

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Ne-nézz-hátra. A héten ne. Csak előre! Várd izgatottan január csodáit! Mivel több dolog, amit terveztél, máshogyan sült el, most kicsit alaposabban tervezz. És próbáld jobban beosztani a pénzed.

Szerelem

Dolgoznod kell, ezen a területen is. Nem a héten fogod megtalálni a nagy szerelmet, ha mégis, elnézést kérünk. Kemény vagy, elszánt vagy, de néha próbálj lazítani. Lehet, hogy nem mernek hozzád közelíteni, mert annyira határozottan éled az életed.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Döcögős a hét kezdete, nehezedre esik visszarázódni a körforgásba, az a fránya mókuskerék, mi? Olyan, mintha belekeveredtél volna a Banyapók hálójába, vissza akar ráncigálni mindentől, ami eredményes cselekvés lenne. Ne hagyd magad! A bajszod viszont ne akaszd össze senkivel, mindenkinek jobb lesz úgy.

Szerelem

A héten el kéne kezdened ledöntögetni a határaidat szerelemi téren. Először is, fogadd el magad úgy, ahogyan vagy. A szépség belülről fakad, akármilyen sokszor ismételt frázis, igaznak igaz. Amíg harcban állsz magaddal, mások sem fognak közeledni hozzád, mert senki nem szeret veszekedni. Vagy csak kevesen. Úgyhogy mindent bele!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Mintha valami tündérke beporozta volna a szemedet, se nem látsz, se nem hallasz, lebegsz valahol félúton ég és föld között. Nem könnyű visszaállni a hétköznapokra, a nyálkás reggelekre, de találj valamit, amiért érdemes felkelned. A jövő hét már jobb lesz, nyugi.

Szerelem

A Jupiter a legjobb jóbarátod, szerencsét küld neked csillámporral. A héten találkozhatsz is valakivel, aki jófej meg kedves, de ne higgy rögtön mindent el. Naivkodás, mérlegszokás, úgyhogy inkább kérd ki egy külső ember véleményét.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Jiipppíí, valaki jól kezdi a hetet! Ha így sziporkázol, a héten minden össze fog jönni. A telihold csak másra van rossz hatással, Te kivirulsz tőle. Pár embernek nem tetszhet ez a hatalmas szerencsecsomag, ne bánd, de ne adj nekik feleslegesen okot arra, hogy beléd kössenek.

Szerelem

Te vagy a homályos hercegnő a héten, tele titkokkal, mármint a szerelem terén. Annyira titokzatos vagy, lehet ez az oka, hogy nem nagyon közelítenek feléd. És ha picit felrántanád a kendőt?

NYILAS november 23-tól december 21-ig

A csillagok szeretnék, ha olyan komoly dolgokra koncentrálnál a telihold hetén, mint tanulás, munka, jövő, karrier. Amúgy tök fontos dolgok, úgyhogy mi is buzdítunk erre.A kitartó munka meghozza a gyümölcsét, te leszel a legsikeresebb sikeres!

Szerelem

Hát, a szerelemben nem éppen. Legalábbis ezen a héten. Oké, oké, körülötted mindig izzik a levegő, mert sármos vagy vagy szexistennő vagy, de most mintha kevesebben vennék ezt észre. Mindegy, úgyis a jövőddel foglalatoskodsz, néha ilyen is kell!

BAK december 23-tól január 20-ig

Csillogsz-villogsz, mint egy új traktor! Najó, annál sokkal szebben. Tele vagy ötletekkel és tervekkel, másokat is kihúzol a csávából, szóval a héten Te kapod a pirospontot meg a csokit. Vagy a kockacukrot, ha azt szeretnéd 🙂 Ha feladatot kapsz, körültekintéssel látsz neki, bölcsen és okosan viszed véghez. Dolgozol velünk a héten?

Szerelem

Picit nehezebben ismerkedsz, mint általában, lehet, hogy a sok energia mind-mind a terveidbe folyik bele. Sebaj, lesz még olyan hét, mikor tobzódni fognak körülötted a szerelemre éhes egyedek!

 

kép: pixabay.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share