Heti horoszkóp 2015 március 16-tól 2015 március 22-ig

Rovat

Megosztás

Kifelé indulunk a márciusból, túléltük a tegnapi ünnepi hangulatot és vasárnapi vásárlás-mizériát. Az időjárásról nem tudok semmit, de csendben reménykedem, hogy kellemesen tavaszias lesz. Puszi nektek, jöjjön a heti horoszkóp. 

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

No, amit tenned kéne, az mindössze annyi, hogy kibújsz a csigaházikóból. Az a sok-sok korlát, amit magad köré építettél (nagyon ügyesen és igényesen, persze!) olyan dolgokban akadályoz, amire nem is nagyon gondolnál. Szerencsére jön az Újhold, 20-án, és rákoppint az orrodra.

Szerelem

Mint az emberek többsége, Te is szereted az egyszerű, izgi flörtöket. Igazad van, persze, csak az a kérdés, hogy tuti erre vágysz?

HALAK február 20-tól március 20-ig

A héten valamiért, bár kedves Halacska vagy, imádni fogod a balhét. Szerdáig Te vagy a viták úrhölgye. Vagy királyfija. Valami azt súgja, hogy amiért teszed, az az, hogy nem akarsz folyton-folyvást megfelelni mindenkinek. Jó! Lázadj.

Szerelem

A szerelem terén kevésbé szerencsés ez a veszekedős éned, ugye. A jelenlegid alig bírja, lehet, hogy elmenekül. Ha csak pályáznál valakire, lehetőleg ne a héten.

KOS március 21-től április 20-ig

Nagy levegő, ééés RAJT! Kezdődik a hét! Alig bírod rávenni magad, de no para, kapsz jó híreket, meg ilyesmi. Az a bosszúság, ami a sok “semmi baj”-ból összejött, most kikívánkozik: vezesd le, találj valami értelmes módot erre.

Szerelem

Nagy nagy meglepi, ha szinglédó vagy: a héten valami szerelmi játék lóg a levegőben. Nosza rajta, kapd el, ne sétálj el mellette, ki tudja, mi lesz a vége?!

BIKA április 21-től május 20-ig

Újhold a barátod. Azt mondja neked: indulj meg, csináld, vegyél hozzá energiát, keress, kutass, pörögj, ne mulassz el egy percet se. Te pedig, jó kis hangyánk, csinálod. Mert okos vagy és ügyes vagy és szép vagy!

Szerelem

A nagy lóti-futiban szerelemre annyira nem lesz időd, és ha lesz is, valami kis akadály megakaszt. Lehet, hogy pont azért, hogy körülnézhess kicsit: jó helyen vagyok?

IKREK május 21-től június 21-ig

Vedd figyelembe, és ne is felejtsd el, hogy csütörtökig fogyikál a Hold. Ami mit jelent? Hát azt, hogy zavaros, elvágnivaló, nemlétez dolgokat most pikk-pakk megoldhatod. Fogsz egy ollót, és elvágod (persze csak képzeletben!). Elvágod, hogy csütörtöktől az új felé fordíthasd az arcod.

Szerelem

Valakit meg kell puhítani? Piha! Neked aztán a kisujjadban van. Az viszont előfordulhat, hogy a profizmusod ellenére azért nem halad a dolog, mert egyszerűen véget kéne vetni neki.

RÁK június 22-től július 22-ig

Hiába fogy a Hold, te pörögsz, ötletelsz, csatlósokat keresel. Cuki búgócsiga vagy, meg kell hagyni. Aztán jön a csütörtök, és az Újhold azt mondja neked, hogy hé, haver (hol a kocsim? hehe), itt egy járatlan út a járt helyett, jössz?

Szerelem

Lesz valami gubanc, aminek fényében le kell ülnöd, és át kell gondolnod a kapcsolatodat. Átértékeled magadban az egészet. Csak ne engedd, hogy kívülről beleszóljanak! Ez most a Te dolgod.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Igazi Oroszlán vagy a héten, új utakat fedezel fel és tele vagy energiával. Emellett figyelj arra, kérlek, hogy pihenj is, szórakozz is, ne csak a munka meg a suli meg a kötelesség. Ha valamit elrontasz, olyan gyorsan fogod kijavítani, hogy észre sem veszik. Király.

Szerelem

Kedves Oroszlánom! A büszkeség szép és jó tulajdonság, de bocsánatot kérni, és elfogadni, hogy másnak is lehet igaza, szintén nem megvetendő. Ölel és csókol: horoszkópod

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Valamiért bizonytalankodsz, de Te sem tudod, mi az oka. Valamit megígértél, de nem tartottad be? Ki tudja. A rossz érzések elkerülése érdekében uccuneki, hagyd el a komfortzónád, és ismerd meg a világot! Egy részét, legalábbis.

Szerelem

Ábrándozunk, ábrándozunk? A buszokat meg lekéssük? Jó, elnézzük neked, de csak azért, mert Te nem szoktad ezt csinálni. Lehet, hogy akin merengsz, örülne, ha tudná.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

A héten abban a furcsa élményben lehet részed, hogy bár Te meg vagy győződve arról, hogy egy cuki bonbon vagy, mások hidegnek és ridegnek titulálnak. Aztán rájössz, hogy aki erre vetemedett, az csak megsértődött azon, hogy már nem végzed el helyette a munkáját. Foglalkozz csak a saját dolgaiddal, végre!

Szerelem

Hajlamos vagy a felszínt és a külsőségeket nézni mostanában ahelyett, hogy mélyebben kíváncsiskodnál. Ezt is meg kell ám tanulni, ne sajnáld rá az időt.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Kihívások, kihívások, kihívások! A lábadat nem fogod lógatni, de nagyon boldog leszel attól, hogy igazi gátugró vagy: mindent átugrasz, semmi nem jelent problémát! A sült galamb nem repül a szádba, de amiért megküzdesz, azt eléred.

Szerelem

Ha van valakid, most elég nagy lehet a kihívás a kifelé kacsingatásra. Egy pillantás még nem bűn, de neked kell mérlegelni, hogy megéri-e, vagy csak rosszalkodni támadt kedved?

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Valamiért mindenki téged zaklat a héten, akármiről van szó. Sőt, téged hibáztatnak, akármiről van szó. Két dolgot tehetsz: vagy fuss, amennyire csak bírsz, vagy maradj a helyeden, és legyél nagyon nagyon kedves. Akkor profitálhatsz ebből a játékból.

Szerelem

Egyszerre több vasad lehet, amit szeretnél a tűzbe tartani. Ez nem egyszerű feladat, és számolj azzal, hogy ha lebuksz, hangos és elégedetlen lesz a reakció. Minden oldalról.

BAK december 23-tól január 20-ig

Bak létedre a héten szeretnél nagyon messzire rugaszkodni a földtől. Ne fogd vissza magad! Tele vagy jó ötletekkel, ne szégyelld kimondani azokat. Pozitív változásokra számíthatsz, csak őrülj meg egy kicsit.

Szerelem

Valami nagyobb változás mocorog körülötted, szóval egyet mondhatunk: használd ki az adandó alkalmakat, ha szingli vagy, persze a józan ész korlátozzon utadon! Már abban az értelemben, hogy ne szájból-szájba ugrálj. Az elég fura lenne.

kép: pixabay.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta