Heti horoszkóp április 27. – május 3.

Rovat

Megosztás

Fiúk-lányok, rohannak a napok, mindjárt itt a május. Anyák napjára jó készülődést, valami pici, szeretetteljes dologgal lepjétek meg őket (mondjuk egy hatalmas öleléssel?). Jöhet a hét horoszkópja!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Lustipisti vagy, és a kötelezőket letudva csak feküdnél egész álló nap. De ez nem pálya ám, haver! A héten inkább tervezned kéne, sőt, tudatosan tervezned. A jövőt, ugye.

Szerelem

Mottód: aki mer, az nyer. Bele kéne vágni az ismeretlenbe, bátran megismerni azt a valakit, aki ott kutyagol egy ideje a hátad mögött. vidámság, boldogság lesz, a tavasz illatával és a madarak csicsergésével!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Hétfőn olyan leszel, mint egy kis szerencsétlenség-csomag: ide-oda teszed magad, fogalmad sincs, miért. Nem tudsz mit kezdeni a testeddel, és a fejedben sem lesz semmi oké. Nyugi, keddtől kitisztul a kép, és értelmesebb heted lesz 😀

Szerelem

Most tűnik fel, hogy valaki kirakóst játszott veled az elmúlt időszakban: apránként kaptál pici dolgokat, amiket most szépen összerakosgatva kapsz valami egészen szimpatikusat. Fény az alagút végén, hm?

KOS március 21-től április 20-ig

Hétfőn, kedden borúsabban látod a dolgokat, mint kéne, azt hiszed, folyton csak a Te fejedre esik az eső. Ez nem így van, reméljük, rájössz, és szerdától már mosolyogva vágsz neki új, izgalmas dolgoknak!

Szerelem

Merj segítséget kérni a kedvesedtől, ha valami miatt besokalltál. Nem szégyen, ha az embernek kicsit tele lett a hócipője! Ketten könnyebben megoldjátok.

BIKA április 21-től május 20-ig

 

Ezen a héten teljesen ellentmondasz földi mivoltodnak. A cél a szemed előtt lebeg, és úszva, repülve, mászva, akárhogy is, de eléred! Ügyes, ügyes, szurkolunk.

Szerelem

Szerettél mártírt játszani az elmúlt időkben, és mindenki más gondját hamarabb oldottad meg, mint a magadét. A szerelem terén ennek most látod az eredményét: neked senkid nincs, mások meg, akiknek a lelki szemetesládája voltál, élnek, mint marcihevesen.

IKREK május 21-től június 21-ig

Merkúr a legjobb jóbarátod, és segít neked abban, hogy csak az ne sikerüljön a héten, amibe egyáltalán nem is fogsz bele. Szóval ez szép, ez jó, hajtsd magad, használd ki, hogy a héten a szerencse fia vagy!

Szerelem

Kicsit bohókás vagy, olyan szellősen-levegősen, ami jó, mert ebben az állapotban könnyű ismerkedni. Ha szép hozzá az idő, uccuneki, ne szégyelld, hódítsd meg az embereket!

RÁK június 22-től július 22-ig

A héten nagyon Rák vagy. Minden gyorsnak tűnik, túl sebesnek, erre visszahúzódsz a kis vackodba, és magadra húzod a takaród. Ne már! Szerdától már nem teheted meg, hogy mackóban legyél otthon.

Szerelem

Az otthonülés nem segít a szerelmi életed turbózásában, de a hét vége felé már rángatsz magadba egy kis életkedvet, és a végén még beszélgetni is fogsz valakivel, akivel már régóta szeretnél.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Na, a héten mindent szeretnél elintézni, ami majdnem sikerül is 😀 Amit véletlenül elrontanál, még azt sem rontod el, mert annyira ügyes szemfüles vagy, hogy kijavítod, mielőtt probléma lenne belőle.

Szerelem

A kapcsolatodat is megjavítod, mielőtt probléma lenne belőle! Séták, kávék, kézfogások, egy romantikus kedves vagy a héten. Tuti, hogy a Növőhold tehet róla.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Bebizonyítottad magadnak és másoknak, hogy akármennyire mély az a gödör, ahova belehuppantál, Téged aztán nem riaszt vissza, úgy kimászol belőle, mint a sicc! Emiatt újult erővel vágsz neki a hetednek, intézőgép leszel. Hajrá.

Szerelem

Amúgy is minden ügyet el kéne rendezned, a szerelem terén meg pláne, ha van valami le nem zárt, még mindig folyó dolog. A hét a lezárások (vagy újraindítások?) hete, úgyhogy ne fogd vissza magad.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

A régóta döcögő dolgok: kuka. Vagy teljes átformálás. Jön a változás, aminek a szele megsimogatja az arcod, ettől boldog leszel és ugrálni támad kedved, úgyhogy ne állj meg, csináld!

Szerelem

Olyan boldog pillanataid lesznek a héten a párkapcsolatoddal, vagy a nem-párkapcsolatoddal, hogy kicsit irigykedni fog rád a környezeted. Végre, megérdemled!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Skorpióként nem leped meg azzal a többieket, ha szélsőséges vagy, és nem éppen a muffinhercegnőkirálylány-kedvességeddel hódítasz. A héten viszont egészen normálisan viselkedsz 😀 És ezzel be is vonzod azt, hogy jól alakulnak a dolgaid.

Szerelem

Igen, igen, a szerelemben is! Lehet, hogy a tavasz meg a hormonok, meg persze az, hogy szép vagy és majdnemkedves, de ragadnak rád az emberek. Jippíí!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Ha ajtókat látsz a héten, amikre ki van írva, hogy “lehetőség”, lépj be rajtuk. Hogy ne tévessz, lépj be minden ajtón, amit csak látsz 😀 Na, de lényeg a lényeg, hogy új dolgok várnak rád a héten, amiket használj ki.

Szerelem

A kapcsolatok hete ez a hét, ismerkedj, csacsogj bátran, lehet, hogy valami úgy sül el a végén, ahogy nem is gondoltad volna. Hehe, szóval érted!

BAK december 23-tól január 20-ig

Merj kérdezni! Erre a hétre ez a tuti tanácsunk. Ne szégyelld, hogy vannak kérdéseid, illetve mondd is ki őket. Valamiért a megfelelő embereket találod meg ezzel, és nagyon jó válaszokat fogsz kapni.

Szerelem

A párkapcsolatodnak olyan szegmenseit fedezed fel a héten, hogy csak pislogsz! Ez tök jó, mert rájössz, hogy azok a dolgok, amiket már megszokottnak hittél, is tele vannak újdonságokkal.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta