Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Heti horoszkóp – augusztus 24-30.

Heti horoszkóp – augusztus 24-30.

És eljött –  augusztus utolsó hete. Ne sírjatok, lesz még nyár, most pedig kezdődik a kihívások ideje! Szívjátok fel magatokat, és jöjjön a hét horoszkópja!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Na, jöhet a vidámpark. Hullámvasút lesz az életed: egyszer szárnyalsz, és mindenre képesnek érzed magad, a következő pillanatban pedig elesett kis nyusziként tévelyegsz jobbra-balra. Kiút? Hagyd, hogy azok az emberek, akik szeretnek, segíthessenek.

HALAK február 20-tól március 20-ig

Kicsit eleged van. Kicsit fáradt vagy, kicsit unod a banánt. Mindenki békén hagyhatna, mi? Hát nem! Rázd meg magad, és törtess előre, akármennyire nehezedre esik. Jön a Telihold, és csak arra vár, hogy egy energikus Halakra találjon! A lényeg, hogy formáld meg a munkatempód: legyen olyan, mintha pont rád szabták volna.

KOS március 21-től április 20-ig

Na, ha a héten valaki új ismeretségeket köthet, az te vagy. Tedd fel a kezed, és beszélgess! Mindegy, hogy hol nyílik erre lehetőséged, ragadd meg! Kicsit másmilyen leszel a héten, mint amit megszokhattak tőled, de ez üdítően fog hatni rád is, a környezetedre is. Légy nyitott, öleld magadhoz a világot!

BIKA április 21-től május 20-ig

Húha, a hét elején kis méregzsák lehetsz. Valaki úgy felbosszant, hogy legszívesebben fizikailag torolnád meg a sértést. Ne tedd! Fogd fel úgy, hogy az emberek tudnak nagyon idegesítőek lenni, és éppen te akadtál egy ilyen díszpéldány útjába. Szerencsére éleslátás is párosul hozzád a hétre, szóval átverni aztán nem fognak tudni.

IKREK május 21-től június 21-ig

Neked jó, nagyon jó heted lesz. Az energiák csak úgy cikáznak körülötted, te pedig mindenféle izgatott kapkodás nélkül el tudod kapni a számodra legmegfelelőbbet. És még a hasznosítás is sima liba lesz! Szombaton éred el a csúcsot: ha valamiben, valami fontos dologban döntened kell, ezen a napon tedd meg. Közben pedig adj egy csókot Telihold barátodnak!

RÁK június 22-től július 22-ig

Problémák? Mik azok? Kérdezheted a héten, mert még köszönőviszonyban sem lesztek. Csütörtök és péntek: lehet, hogy lesz valami apró kis baki, de te olyan bölcs vagy, hogy egy legyintéssel elintézed. Ja, és teljes lelki nyugalommal állhatsz neki tervezni mindenféle új dolgokat!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

A heted egy nyugis sziget lesz, te pedig a béke tengerében úszkálsz, tökéletes hangulatban. Ha valami nem sikerül: az csak amiatt lehet, hogy bele sem kezdesz. Odafigyelhetsz arra, hogy elkerüld a gyagyás embereket: csak azért se rontsd el a király hangulatod!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Telihold barátod azt susogja a füledbe, hogy menj, csináld, változtass! Pöröghetsz, de szabj gátat magadnak, amint úgy éreznéd, hogy tied a világ, és a nap valójában 30 órán át tart. Sajni, nem. Neked is vannak határaid, pláne tűréshatárod, ne játssz hát ezzel. Amúgy mindent bele!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Téged aztán nem tud lelombozni az ősz közeledte. Sőt, izgatottan várod a tanulást, a változást, a felpörgést. Olyan ügyes vagy! Minek is problémáznál valamin, ami mindenképpen bekövetkezik? Kedvesen meghallgatsz mindenkit, akinek okos ötletei vannak, és segíted a barátaidat terveik megvalósításában. Kicsit figyelj magadra is!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Az összes jó Skorpió-tulajdonság a felszínre kerülhet a héten, használd hát ki a nyerő szériát. Tündöklő vagy és sejtelmes, légy hozzá nyitott is, befogadó is, és megnyered magadnak az egész heti sikert. Próbálj mindenki előtt menni egy lépéssel: ne találjanak rajtad gyenge pontot.

NYILAS november 23-tól december 21-ig

A növekvő Holdacska tölti beléd az energiát, amit baromi jól hasznosíthatsz minden olyan ügynél, ami egy ideje lógicsál a levegőben. Ismét találj magadnak egy arany középutat. Most inkább legyél titokzatos báró, de ne fecsegd ki azokat az ügyeidet, amiket nem szeretnél utána mindenki szájából hallani!

BAK december 23-tól január 20-ig

Ha jön egy árnak tűnő valami: ugorj bele, és sodortasd magad! Mindenféle új dolgok, helyek, emberek, helyzetek lephetnek meg, amiket, ha elég tökös vagy, nagyon jól használhatsz ki. De maradj reális, és ha kételkedsz valamiben, csak azért ne bólints rá, mert valaki azt várja el tőled. Bízz magadban!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share