Heti horoszkóp: augusztus 31 – szeptember 6.

Rovat

Megosztás

Kedveseink, itt az ősz! Kezdődik az iskola, várnak a könyvek és kihívások. Mindenki kösse fel a gatyáját, örüljön a feladatoknak, jöjjön a hét horoszkópja!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Ne lógasd a lábad! Ha nem teszed, nagyszerű napok várnak rád, és a maximumot hozhatod ki a hétből. Ugyan nem lesz egy percnyi szabadidőd sem, de a munka után édes a pihenés: jobban esik kikapcsolódni egy zsúfolt hét után, mint a semmittevés után.

HALAK február 20-tól március 20-ig

A hét elején az iskolai depresszió teljesen ledönt a lábadról, és kóvályogsz, mint egy zavart kis légy. Nem találod a helyed, nem találod a kedved. Fel a fejjel! A suli jó dolog, a feladatok pedig segítenek felnőni, és jó emberré válni. A hét második felére összeszeded magad, és izgalmakban lesz részed.

KOS március 21-től április 20-ig

A hét elején a szeptember feladatokkal és tennivalókkal kopogtat az ajtódon. Engedd be az ajtón, aztán légy figyelmes, kitartó és igényes! Ha valamit meg kell csinálni, megéri jól csinálni: a mamád mondta-e neked, hogy a rest kétszer fárad?

BIKA április 21-től május 20-ig

A kételyek, azok gyötörnek. Valahogy minden máshogy történik, mint ahogy eltervezted, és nem tudod, hogy a te hibádból-e, vagy ez valami “kibírjatovább” játék? Engedd el magad! Ha bátor vagy, és Szaturnusz barátod szavát követed, minden jól fog elsülni!

IKREK május 21-től június 21-ig

Na, egyet jegyezz meg: járt utat járatlanért el ne hagyj! Legalábbis a fő utadról ne vonják el figyelmedet az ilyen-olyan mellékvágányok. Mindig lesz valaki, aki válaszol a feltett kérdéseidre, szóval ne légy rest szólalni! Valaki pedig nagyon jófej lesz, és betoppan ez életedbe: segít neked megérteni, miért történik az életedben minden úgy, ahogy.

RÁK június 22-től július 22-ig

A hét eleje dici-döci, olyan dolgokkal akadsz el, amiket addig kisujjból oldottál meg. Bizonyítsd be magadnak, hogy igenis, képes vagy te mindenre: bátor vagy, erős vagy, kitartó vagy! Ha azt érzed, hogy valaki kihasználná a jóindulatodat, a kedvességedet, ne engedd neki: adj addig, amíg jólesik, de ne engedd kizsigerelni a kis testedet.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Ha szeptember, akkor isi, ha isi, akkor neked siker: valami iskolai feladatban tuti jól szerepelsz. Te az leszel, akire a szeptember rettentő motiválóan hat: pezsegsz, pörögsz, intézkedsz. Valami újat szeretnél elkezdeni, tanulni valamit, amivel eddig nem foglalkoztál: csináld!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

A héten teljesen kicsavarod magad, mindent megteszel, amitől elfáradhatsz. Sajni fizikálisan és szellemileg is teljesen kiüríted magad, úgyhogy a hétvégére csak egy kis tejeszacskó lesz belőled. Pihenj, sokat! És utána okosabban oszd be a tartalékokat!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Hát, neked ne lesz egyszerű ez a hét. Minden összebonyolódik, ami összebonyolódhat. Szerencsére okos vagy, kis Domonkos, és mindenből tanulsz, amiből csak lehet, szívod magadba az információkat. Plusz szerencse, hogy ha megakadnál, mindig lesz körülötted valaki, aki segít, támogat. Ne feledkezz meg ennek a hatalmas jelentőségéről!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Ismered azt a mondást, hogy ne igyál előre a medve bőrére? Hát ismerd meg. Tök jól kezdődik a heted, egészen meglepődsz, hogy minden ilyen jól alakul. Mindennek csak akkor örülj, ha már ott vagy célban, ne bontsd meg a pezsgőt az utolsó 100 méteren! Ettől függetlenül légy boldog és reményteljes 🙂

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Kicsit nyűgös is lehetsz a héten, kicsit a pokolba kívánhatsz mindent időnként, de lesznek aranyló, boldog pillanataid is! A hét második felére sok dolgot megértesz,a mit addig csak sejtettél, és lehet, hogy pont azok alakulnak a legjobban, amik a legdöcögősebben indultak. Csak ne veszítsd el a reményt!

BAK december 23-tól január 20-ig

A héten sokszor előfordulhat, hogy úgy kell meghoznod egy döntést, hogy a hátad közepére sem kívánnád. De kell! A lehetőségeid kicsit csökkennek, furcsán érzed magad tőle, de képes vagy megbirkózni a feladattal, ne add fel! Van valami régóta elfelejtett ügyed, ami eddig pihent a szőnyeg alatt, de most újra előbújik.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,233KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta