Heti horoszkóp: december 14-20.

Rovat

Megosztás

Közeledik az év vége, akárhonnan nézzük. Ilyenkor mindenki kicsit többet foglalkozik a szeretteivel, és akarva-akaratlanul előtérbe kerülnek az érzelmi kapcsolataink; legyen szó családról, barátokról, szerelmekről. Gondolkodjunk és mérlegeljünk együtt, jöjjön a heti horoszkóp!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Egy szavad sem lehet. Az összeadós-kivonós játékod végeredménye, hogy igencsak jó évet tudhatsz magad mögött. De még ne dőlj hátra, van pár nap, amit felhasználhatsz arra, hogy a függőben lévő, szőnyeg alá söpört, “nemakarokfoglalkozniveletöbbet” dolgaidat lezárd. Végre valahára. Neked lesz a legkönnyebb, hidd el.

HALAK február 20-tól március 20-ig

Kedves Halak, Te aztán végképp ne dőlj hátra! Azt hinnéd, hogy az évnek majdnem vége, és már a hét kezdésével sem vagy kibékülve, hiszen te már pihennél – mikor valami olyan lehetőség kopogtat nálad, amitől leesik az állad. És akkor rájössz, hogy miért is pihennél, ha az élet ilyen erővel ront rád?!

KOS március 21-től április 20-ig

tüzes jegyed megszenvedi a téli zimankót, a nyálkás és csúszós reggeleket, a napfény hiányát. De belül érzed, hogy ez nem veheti el az életkedved, hiszen oly sok a tennivaló! Az ünnepek közeledtével eltelsz szeretettel, és csak úgy sugárzod magadból a meleget, ami mindenkit köréd vonz. Ölelj meg mindenkit!

BIKA április 21-től május 20-ig

Tartsd a szemed azokon, akiket szeretsz. Még mindig, és örökké, de most éppen miért? Mert a környezeted apró változásai a jövő fontos rezdüléseit hordozhatják magukban. Elég misztikusan és sejtelmesen hangzik, de a lényeg: a most megváltozó apró dolgok később hatalmasokká duzzadhatnak, ezért a rossz jelenségeket még most változtasd meg.

IKREK május 21-től június 21-ig

Neked nem könnyű az év vége. Legszívesebben bebújnál a takaród alá, és csak a “kész a bejgli” felkiáltásra bújnál elő. És pont ez az, amit nem kéne tenni! Ugyanis, ha az akadályokat nem ugrod át még most, az ünnepek előtt, utána újra és újra rád találnak. Ha azonban most felszívod magad, az ünnepeket már igazi, boldog békében töltheted.

RÁK június 22-től július 22-ig

Van benned egy kis hangocska, ami egy ideje duruzsol már neked. Egy olyan ügyben amit meg kéne változtatni, le kéne zárni, meg kéne oldani. Miért halogatod? Mert nem csak valami kivigyük-e a szemetet vagy sem komolyságú dologról beszélünk, inkább olyan életet megváltoztató, jaj maradnak-e barátaim típusúról. Hajrá!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Azok az emberek, akik szeretnek, alapvetően a javadat akarják, de a héten ebből nem sokat fogsz érzékelni. Valahogyan előjön az önzőségük, és láss csodát, azt veszed észre, hogy folyton a rád aggatott pórázt szednéd le a nyakadból, de valamelyik szeretted csak-csak visszahúzza. Miért? Nem lehet tudni, de te próbálj harcolni ez ellen. A te életed, a te döntéseid.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

A múlt heti energiabomba leáldozóban, a napok egyre fárasztóbbá válnak, a dolgok csak sokasodnak, és te már csak szeretnél végre egy nagyot aludni. Szeretnél már nekiállni az új évnek, de sajnos addig nem tudod ezt megtenni, amíg a jelenlegi dolgaidat el nem végzed. Szerencsére előkotrod az utolsó energiacseppeket, és mindent befejezel, amit kell.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Annyira tökéletes vagy a héten, hogy az hihetetlen. Értsd: vonzó vagy, kedves vagy, kiegyensúlyozott vagy, mintha nem is ember, hanem valami tündér lennél. Lesz olyan, aki elkezd érted rajongani, úgy igazán rajongani. Imádod, ha imádnak, de ne ess át a ló túloldalára! Csak addig menj, amíg a saját érdekeid nem sérülnek; ne akarj a saját károdra boldoggá tenni másokat!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Ha arra számítanál, hogy nyugi lesz és béke, tévedsz. Majd jövő héten kapsz ilyet, de most szó se lehet erről! Az egyetlen nap, amikor tehetsz valamit magadért: az a MA, erre sem a holnap, sem a tegnap nem alkalmas! Szedd hát össze a motyót, szívd fel magad, és vedd fel a búgócsiga-tempót.

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Nyilasként nem sokszor érzed, hogy elfogy az energia, de az év vége rád is ilyen hatással van. A feladatok nem lesznek kevesebbek, és te csak mész, csinálod, de egyre jobban úgy, hogy nyugodtan lehetnél az újabb zombie filmek főszereplője. Persze, azért az utolsó leheletedig segítesz még másokon is, és úgy néz ki, hogy azért mégsem fogsz végelgyengülésben összeesni. Azért picit tartalékolj!

BAK december 23-tól január 20-ig

Annyira, de annyira ennéd már a karácsonyi vacsit. Igaz, nagy megpróbáltatás nem vár már rád, de ettől függetlenül még ne engedd el magad teljesen. Ami nagyon fontos lenne, hogy az új évet tiszta lappal, minden ügyet elrendezve kezdd el. Magad miatt, és azért, hogy a tervezés újra életed részévé válhasson! Ezt nem lehet úgy, ha közben tornyosul mögötted egy csomó félbehagyott dolog!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,181RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta