Heti horoszkóp július 20.-26.

Rovat

Megosztás

Fantasztikus nyár! Mindenkinek csodaszép hetet kívánunk, jöhet is a hét horoszkópja. 

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Kicsit úgy érezheted magad a héten, mintha egész napos jegyet vettél volna a vidámparkba, de a kezelőbácsi nem akarna leengedni a hullámvasútról – ezért folyamatosan nyomod az amúgy pár másodperces bulit. Hányingered is van tőle, meg élvezed is, néha röhögsz, néha majdnem sírsz, de tök mindegy, nem hagyhatod abba. Kitartás! Napi közhely neked: ami nem öl meg, az megerősít.

HALAK február 20-tól március 20-ig

Jupiter jófej fej, meglökdös hátulról, te meg csak suhansz előre, a fákat kicsit elmosódottan látod, de imádod a száguldást! Tele vagy enerdzsivel, iszonyatosan jó döntéseket hozol, mindehhez pedig sokat mosolyogsz. Amit eltervezel, ne hagyod másnapra. Jó a barátodnak lenni a héten!

KOS március 21-től április 20-ig

Nem fukarkodsz a szerencsével a héten. Kihívások, barátok képében megjelenő inspirációk, szükségek és igények kielégítése – ez mind veled fog történni a héten. A feladatoknak van egy olyan tulajdonsága, hogy meg kel őket oldani – ha ezt észreveszed, hétvégén nyugodtan dőlhetsz hátra.

BIKA április 21-től május 20-ig

Szerdáig lótifuti leszel, csak az elsuhanó csíkodat lehet majd látni. Valójában picit túlvállalod magad, ettől pedig mindent hamar szeretnél elintézni, de kevésnek érzed magad hozzá, kisbarátom. Pedig nem  vagy az! Csak te is hidd el ezt magadról.

IKREK május 21-től június 21-ig

Végre végre a magad útját járod! Valamikor a kezedbe vetted a gyeplőt, csak erről nem szóltál senkinek – most pedig sokan meglepődnek körülötted, hogy mi ez a magára ébredt öntudat?! Pedig csak te vagy, úgyhogy mosolyogj, és integess szépségkirálynősen. Vagy királyosan. Mindig legyen a zsebedben egy plan B!

RÁK június 22-től július 22-ig

Most játszd azt, hogy picit maximalista vagy. Ha valaminek nekiállsz, ne elégedj meg a félmegoldással! Egyrészt hallgass a napi mondásodra: munka után édes a pihenés, másrészt rázd meg magad, és érezd a kellemesen fárasztó munka bizsergését! Tudjuk, hogy meleg van, de akkor is.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Fejlődés, uncsi ügyek lezárása – lehetőséged lesz rá, ha kimozdulsz az ágyadból. De sajni, ha kimászol is, tudd, hogy a nap 24 óra – se több, se kevesebb, amiből illik aludni is egy-kettőt. Szóval úgy tervezz, hogy véges az az idő, amivel gazdálkodsz!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Számodra nincs legyőzhetetlen akadály! Lehet, hogy Amba Deót használsz, de az is lehet, hogy kemény vagy, mint a kő. Lehet, hogy nyaralni kéne a héten, a nyaralásban nem hozol zavarba másokat ezzel a tündökléssel. Akármi is a lehetőség, amit utadba fúj a szél, ragadd meg, használd ki! Ekkora szerencseszériát ne engedj elfutni.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Elvileg nem vagy Kos, a héten gyakorlatilag mégis. Fal? Mit neked! Átütöd, átfúrod, szétrombolod, csak a tiéd legyen, amit akarsz. Most ne mérlegelj, felejtsd el, hogy imádod. Lehetsz tisztára “leszarom” üzemmódban, csak dönts!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Húha, valaki dzsungelben érzi magát, és azt hiszi, az indákat nem lehet elvágni! Pedig de. Kicsit lassabban, kicsit nyögvenyelősebben, de sikerülni fog – az indák elvágásával pedig ott csücsülnek előtted a magoldások, az iránymutató kisvirágok. Hétvégére mezőre jutsz, feküdj hát el, és élvezd a nyugit!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

A hét első felében egy kis zsizsik vagy, mennél, csinálnád, megoldanád, megszakértenéd – de mit is? Magad sem tudod, csak érzed, hogy tenned kell valamit. Tök jó, de emellett mintha picit figyelmetlenebb lennél, a kettő pedig nem jó kombó. Próbálj a maximumra törekedni, amit meg kell tenned, odafigyeléssel végezd!

BAK december 23-tól január 20-ig

Ha eléd kerül egy kőtömb: boxold szét! Jó, valójában nem kell kőtömböktől tartanod, de valami hasonló történhet veled -mindenesetre ne ijedj meg tőle. Te vagy mindennek a befejezője, a saját életed miattad kerek! Ne érezd hát, hogy háttérbe szorulsz a saját mindennapjaidban. Ha mégis, tegyél ellene!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta