Heti horoszkóp június 1.-7.

Rovat

Megosztás

Itt a nyár! Akárhogyan is nézzük, visszafordíthatatlanul közeleg a későnfekvések, koránkelések, délben reggelizések időszaka! Na, ezen a héten nyitott ajtókkal fogtok találkozni, mindent bele, aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére. Jöjjön a hét horoszkópja!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Ha szeretnél valamit megváltoztatni az életedben, ne habozz, hanem tegyél érte! De azt a szabályt tartsd be, hogy egyszerre csak egy dologra fókuszálj, különben elaprózódsz a tennivalók között. Fontos, hogy azokat a feladatokat, amiket valamiért abbahagytál, a héten rendezd le! Legyen az egy házi feladat, legyen az egy kapcsolat…

HALAK február 20-tól március 20-ig

Az elmúlt hetekben minden poharat kiittál (reméljük, csak képletesen): pozitívat, negatívat, veszekedőset, kibékülőset. Itt az ideje a nyuginak, nem? És képzeld, meg is kapod! Tejszínhabos szamócaeszegetés a parkban a szerelmeddel: pipa. Kicsit “mindentlesz*runk” hangulat: pipa.

KOS március 21-től április 20-ig

Juuppiii, jönnek feléd a pozitív energiák, Te pedig hatalmasra tátod a szádat, és lakmározol belőle! Minden sikerül, a feladatokat kisujjad pöccintésével elrendezed. Vannak halogatott dolgaid? A héten már nem is lesznek – olyan aktív vagy, hogy elfogyasztod őket vacsorára. Szerelem? Kinek van arra ideje?

BIKA április 21-től május 20-ig

Akadályok? Átugrod őket, csak néha beléjük akad a lábad. Ezen a héten fogyó Hold és a változatlan állapotú Szaturnusz a nemjó barátod. Görgetnek eléd mindenféléket, de egy Bika képes arra, hogy fejjel nekimenjen a torlaszoknak!

IKREK május 21-től június 21-ig

A mottód lehetne a hétre: nem elégszem meg a középszerűséggel. Ezen persze nem arany vécékagylót és papírtartófiút értünk. A sok lehetőség, ami nyitogatja rád a szemét a héten, rejt magában ilyesmit: valami újat, amivel kinyílik a világ, amivel valami több lesz, mint amennyi eddig volt. Ja, igen, és csak el kell fogadnod a lehetőséget.

RÁK június 22-től július 22-ig

Feladat: komfortzónából kilépés. bátorság gyűjtése. És élvezni azt, hogy szárnyalsz, és mindenki téged bámul! Mert hogy ez várhat rád, csak kicsit tojd le, hogy ki mit gondol, mi fog történni, stb… Csináld! Jó lesz!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

A héten te leszel a kis pingponglabda, aki ugrál Szaturnusz bácsi és Jupiter bácsi között… Az egyik hátráltat, a másik segítene, akkor meglódul a szekér, de a folytonos megtorpanások megfájdítják a nyakad és a fejed… Kitartás, amúgy mindent meg fogsz csinálni, amit szeretnél, és a pároddal hiába veszekedtek picit többet, rájöttök, hogy tökre szerelmesek vagytok egymásba!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Halihó! A nap csak 24 órából áll ám! Persze, tudjuk, valami rossz történt veled, amit így akarsz kiheverni. Nem a legrosszabb megoldás, az idő telik, gondolkodni nincs idő… Csak az egészséged kárára ne menjen ez a nagy hajtás. Majd iktass be egy leülök-megiszok egy teát- elolvasok egy cikket, vagy egy könyvet- pillanatot.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Nu, ezen a héten teljesen felejtsd el Mérleg-valódat. Nincs lehetőség vacillálni, nincs lehetőség késlekedni! Első megérzések alapján dönts, ne hezitálj, és törtess el a célig. Ne hagyd magad befolyásolni! Ha ezt a hetet lenyomod így, tiszteletbeli Oroszlánnak fogadunk 😉

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Hétfőn mindenkinek azt a legjobb olvasni, hogy: a héten sorsdöntő dolgok történnek veled. És így van! Ne ijedj meg tőle, mert egy SKORPIÓ mindig átlátja a bonyolult dolgokat! Hiszen vág az eszed, mint a borotva. Érzel valami új kihívást, eleinte nincs hozzá kedved, de idővel rájössz, hogy az új dolgok jók, csak lehetőséget kell nekik adni.

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Olyan vagy a héten, mint egy morgós papa. Mindenen zsörtölődsz, a meleg miatt, a fák miatt, a bogarak miatt, de főleg az emberek miatt, és főleg azok miatt, akik közel állnak hozzád… Légy türelmes, jön még ideje szebb zenéknek! A vitákat kerüld, légyszi, mert olyan mélyen tudsz megbántani embereket, hogy utána soha többet nem fogtok szóba állni.

BAK december 23-tól január 20-ig

Jupiter a barátod, adott egy nagy fújást a hátadra ma reggel, amivel végigrepülsz az egész héten. Vasárnap majd valamikor lepottyansz a földre, de minden jónak vége szakad egyszer. Rajtad áll, hogy a földön tovább futsz-e, ugyanakkora lelkesedéssel, vagy leülsz, és sírdogálsz azon, hogy már nem a levegőben haladsz?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta