Heti horoszkóp június 8.-14.

Rovat

Megosztás

Nyár, nyár, nyár. Már melegünk van és izzadunk, a hétköznapok szörnyűek, a hétvégék balatonszagúak. Mindenki barnul és fehéredik a foga. És persze olyan is van, aki tanul! Hajrá azoknak a hősöknek! Jöjjön a hét horoszkópja. 

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Valami akkora harmónia van benned, hogy hiába sokkolnak mindenféle fura kéréssel és követeléssel, szemrebbenés nélkül megcsinálod –  vagy legalábbis segítesz megcsinálni. A Szaturnusz viszont kellemetlen helyzetekbe sodor, nem a barátod ezen a héten. Miatta lehet, hogy még randizni sem lesz kedved valakivel, pedig az ismeretlen dolgok izgalmassá válhatnak a héten!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Hétfőn wellness-napod lesz, sodródj az árral – amíg bele nem ütközöl a keddbe, amikortól is mindenki megbolondul körülötted, te meg csak kapkodhatod a fejed. Semmit nem fogsz érteni, és ez nem feltétlenül a te hibád lesz. Tanulj belőle! Figyelj, légy türelmes, és annyi mindent fogsz tanulni, aminek később is örülni fogsz. A kis barátnőd vagy barátod elhanyagolva érezheti magát a héten. A következőn pótolj!

KOS március 21-től április 20-ig

A héten úgy döntesz, elmész a vidámparkba, és veszel magadnak egy heti hullámvasút-bérletet! Persze, csak képletesen. Vannak dolgok, amik abban a formában, ahogyan te kitaláltad, nem megvalósíthatók. Alakíts rajtuk, gyúrd át őket, ne félj, az anyag marad attól még, hogy gyurmaként kezeled! Ha tudsz változtatni a hozzáállásodon, támogatni fognak az emberek. Főleg egy valaki. Hm.

BIKA április 21-től május 20-ig

Engedd el magad, mély levegő, éés lépj ki a komfortzónádból! Akármilyen pici dologgal! Tele vagy ötletekkel, és a bolygók pedig szeretik az ötleteket, pláne, ha bátor is vagy hozzájuk. Valójában óriási erőfeszítésekre vagy képes, ha tudod, mit szeretnél, most pedig tudod: az egzisztenciád a tét. Ne add fel!

IKREK május 21-től június 21-ig

A hétvégén iszonyatosan jót pihentél, töltődtél, de már vége van a hétvégének! Az elmúlt hónapok felhalmozódott kérdései a héten talán válaszokra lelnek, aminek te oly nagyon örülsz, hogy egy helyben ugrálsz. Csütörtöktől teljes gördülékenységgel haladnak a dolgok, boldog leszel és elégedett. A párodat is vidítsd fel!

RÁK június 22-től július 22-ig

Kifejezetten energikus leszel a héten! Valamiért nem jön a szádra, hogy “nem”, semminek és senkinek nem fordítasz hátat. Még akkor sem, ha amúgy idegenkednél a feladattól. Ne lazsálj, ne halogass, vedd fel a telefonokat, válaszolj az e-mailekre: minden erőfeszítésed meg fog térülni!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Jó Oroszlánként elismerésre, sikerre, csillogásra vágysz. Van rá esélyed a héten, csak tegyél is érte, kitartással! Ott vagy már acélegyenesben, de egy-két dolog még hiányzik ahhoz, hogy látványosan berobbanva átszakítsd a szalagot. A régóta halogatott, függő ügyeket nem ártana elintézni, és az emberekre is fordíthatnál picit több figyelmet.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Picit meguntad a hétköznapok egyszínűségét, és változtatnál rajta. Jó ötlet! A rendszer jó dolog, de a megszokás halálos lehet; ezért vicces, hogy az utadban igazából csak te magad állsz. Ne félj az új kihívásoktól, merj igent mondani! Legyen bátorságod megtenni az első lépést!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Huha. A türelmed a héten mindent meg fog tapasztalni, amit csak lehet. A barátok, az ellenségek, mind próbára teszik, de a feladatod egyszerű: ne akadj ki. Próbálj kitartó lenni, hidd el, a hétvége már király lesz. Minden, ami most történik, azért van, hogy jobban átlásd a dolgokat, hogy tapasztalatot gyűjts. Kitartás!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Hétfőn még ejtőzöl, és élvezed, hogy semmi dolgod, keddtől viszont rád tör valami hisztéria, és pörögsz, mint egy búgócsiga, mindenki mást, magadat is kikészítve. Hova is loholsz ily lóhalálában? Miért vagy ennyire feszült? Adj magadnak egy kis időt arra, hogy válaszolhass, és ha még mindig elégedetlen vagy, változtass rajta. De ne forgószélként, és ne mindenen egyszerre!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Nehézségek, apró problémák, megoldandó dolgok – csütörtökig ezzel leszel elfoglalva. No meg azzal, hogy a hangulatot a skála két vége között ugrál – egyszer örömmámorban úszol, máskor bőgni tudnál, olyan szomorú és stresszes vagy. Aztán jön a depresszió, a stressz. Aztán adj magadnak egy pofont, légyszi. Ha hét közben nem is, hétvégén ki kell magad pihenned. Ez így nem állapot.

BAK december 23-tól január 20-ig

Idegesítően pörgős leszel a héten, egy szelet kenyeret nem tudsz ülve megenni, folyton jár a kezed, folyton jár a lábad, folyton jár az agyad. Ha valaki szeretne társad lenni a hiperaktivitásban, engedd meg neki, és gondolj arra, hogy ez azt jelenti: jó veled lenni, vagy jó tőled tanulni. Akármelyik, mindkettő, szóval süni ne legyél, köszi.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta