Heti horoszkóp május 25.-május 31.

Rovat

Megosztás

Mindenkinek fergeteges pihenést mára! Érkezik a heti horoszkóp, tömören, ahogy azt kell. Búcsúzzunk el a májustól, az utolsó hét csúnya, csúnya idejével együtt. Az érettségizők tanuljanak a szóbelikre, beosztva könnyebb! 

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Ne legyél elégedetlen! Jól haladnak a dolgaid, pedig nem szakadsz a teendőkbe. Most hagyd, ne akarj mindent a kezedben tartani, az élet néha csak úgy csorog magától. Ja, és a magánéleted is megérdemel egy pipát! Vagy kettőt.

HALAK február 20-tól március 20-ig

Ajaj, valaki a héten kicsit bőgőmasina lesz! Csütörtökig bezárólag úgy fogod érezni magad, mint egy kis virág, aki ki van téve a természet viszontagságainak. Péntektől viszont felszívod magad! Hajrá! A szerelemben pedig ne a héten dönts. Semmiről.

KOS március 21-től április 20-ig

Erő, energia, nutella! Olyan vagy, mint egy megállíthatatlan bumeráng, mindent megcsinálsz, villám módjára, nincs előtted akadály. Ettől páran féltékenykednek; ha nem akarsz konfliktusokat, mi lenne, ha felajánlanád a segítséged a nyugis percekben? A szerelmedre pedig fordíts egy kicsivel több időt.

BIKA április 21-től május 20-ig

A Hold legjobb jóbarátod, segít neked előszedni a maradék energiákat, amikre szükséged lesz a héten. A feladatok mennyisége nem csökken, de tanuld meg, hogy hiába csikorgatod a fogad, néha mosolyoghatsz a kötelezőkhöz! Gyorsabban megy az idő, meglásd. A kapcsolatodban a héten próbáld kihasználni, hogy ilyen fene meggyőző tudsz lenni.

IKREK május 21-től június 21-ig

Növőhold és Nap: olyan dolgokra sarkallnak a héten, hogy csak kapkodod a fejed, hát még a környezeted! Ha valami nagyobb dolgot terveztél mostanában, nyugodtan vágj bele, most tuti, hogy sikeresen véghez viszed. A szerelemben a csodák jó dolgok, de azt kevésbé szelesen intézd!

RÁK június 22-től július 22-ig

Valami feszültség van benned, valami kis gumó, ami nem tud feloldódni. Nu, a héten sikerülni fog, szerda körül mindenképpen. Akkor viszont a helyébe lép egy feladat, amire igen-igen koncentrálnod kell majd. Kitartás hozzá, kitartás! Lehet, hogy pont a szerelem terén történik valami nagyobb változás…

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Összességében nyugis, békés, kiegyensúlyozott hét vár rád. Engedd meg magadnak, hogy ötleteket ossz meg másokkal, örülni fognak neki! Ha a kapcsolatodon szeretnél változtatni, de elég furán állnál neki ne hezitálj! Jó lesz az! Ha egyedül vagy, reformáld meg a keresési technikádat. Ha nincs, csinálj. Hajrá!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Egyszerre csak egy feladatot vállalj a hétre, majd ha azt kipipáltad, ugorhatsz  a következőre. Ha ne ezt teszed, elforgácsolódsz, és a hét végére kitépkeded az összes szál hajadat! És persze, tudod: lista. Mit, mikor, hogyan? Sokkal egyszerűbb így haladni! Szerelem, szerelem: alig van rá időd. Lesz ez még így se!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

A hét első felében igáslónak fogod érezni magad, jó, mi? Sok feladat, sok túlóra, no pihi. Ha odaadóan, figyelemmel végzed a dolgaid, tuti, hogy iszonyat jó dolgok fognak veled történni! Szóval csak semmi lazsálás. A hét nem feltétlenül a szerelmed meghódítására lett kitalálva. Majd a kövi.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Úgy szeretnél belecsapni az ismeretlen lecsóba! De most éppen nem érsz rá, mert be kell fejezned a kötelező dolgaidat. Ne bánkódj, a hét vége felé elfogynak azok a fránya rutinok, és lesz energia a világmegváltó tervekhez. Kevésbé a szerelemhez, de majd az is megjön idővel!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Úgy érzed, hogy most minden király? Tényleg az! Ne is változtass ezen, sőt: csacsogj, foglalkozz másokkal is, hogy ők is részesüljenek ebből az érzésből. Az elmúlt időben nem feltétlenül érezted magad a legsikeresebb sikeresnek, de ez megváltozik a héten. Meg is érdemled. A szerelembe picit több energia, és repülhettek a csodaszőnyegen!

BAK december 23-tól január 20-ig

A héten szembesülsz azzal, hogy az emberi kapcsolatok soha, semmilyen módon nem elhanyagolhatók. Evidensnek tűnik, mégis hajlamosak vagyunk néha pokrócként viselkedni a minket körülvevő emberekkel. Na, ezen a héten ezt teljes mértékben hanyagold! A céljaid eléréshez kedvesnek és figyelmesnek kell lenned. A szerelemeddel is!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta