Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Heti horoszkóp: november 16-22.

Heti horoszkóp: november 16-22.

Szép jó reggelt kistörpök! Indulhat a hét, a munka, a sok feladat csak rátok vár! Jegyezzétek meg: munka után édes a pihenés, hát ne spóroljatok a hasznosan eltöltött órákkal! Jöjjön a hét horoszkópja.

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

A hét elején inkább több lesz a tennivalód, mint sem, de amit tutkóra nem tehetsz meg: nem bújhatsz be a sarokba, hogy megvárd a tündérkét, aki egy pálcalegyintéssel megszabadít minden terhedtől. Sajnos, nem fog jönni: a hét második felében viszont váratlanul tevékennyé és energiával bővelkedővé válsz. Hajrá!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Kicsit tavasziasra veszed a figurát a hét elején. Változékony lesz a kedved, mint egy jóképű április. Lehet, hogy a sok nehézség a mostani utadon csak annyit jelent, hogy változtatni kéne. Nem nagyot, de egy picit legalább. Valamit csinálj másként, keress valami új célt, vagy egyáltalán: keress célt! Sokkal könnyebb úgy előre haladni, hogy valami konkrét felé trappolsz.

KOS március 21-től április 20-ig

Szerencsére rád úgy hatnak égi haverjaid a héten, mint senki másra. Folyton újratöltenek, és hiába fáradsz el, 5 perc pihenéstől az aksid ismét 80%-on teljesít. A cél még messze van, de ekkora akaraterővel, tettrekészséggel nagyon közel juthatsz hozzá: csak koncentrálj jobban, szűkítsd a feladatokat, feleslegesen ne dolgozz. Pontos passzok, kevesebb energia!

BIKA április 21-től május 20-ig

A sok sok energia, erő és lendület, ami mozgásban tart a hét elején, úgy néz ki, csak rövid távra érvényes: sajnos meg kell állnod pihenni, hogy folytathasd az eredményes munkát. Ha engedélyezel magadnak egy kis relaxot, szerdától ugyanolyan aktívan egyengetheted tovább az utad. Ha új ismerősöket szerezhetsz, ne húzódj vissza a házadba; barátkozz!

IKREK május 21-től június 21-ig

Néhol kis eső várható a kedvedben. Mindez azért, mert idegesítő, apró összezörrenésekkel találkozhatsz hétfőn, amik, úgy érzed, megalapozzák a heti kedved, pedig ilyesmiről szó sincs. A probléma abban rejlik, hogy egyesek le akarnak beszélni pár dologról, aminek nekiláttál: nem tuti, hogy hallgatnod kell rájuk. Amúgy jól kezeled a necces szituációkat, szóval taps!

RÁK június 22-től július 22-ig

A hét eleji hajtásra reméljük, kipihented magad. Ami jó: ha komolyan veszed, nagyon eredményes lesz a szorgoskodásod. Ami rossz: ha nem adsz magadnak feltöltődési lehetőséget, leengedhetsz, mint egy lufi. A hét közepétől isteni sugallat kócolhatja össze a hajad: valami útmutató-szerű megvilágosodás, hogy mit, hogyan, merre indulj az életben?

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Amit meg kéne tanulni, és soha el nem felejteni: mások véleményét nem kell annyira a szívedre venni. Soha nem fogsz tudni úgy viselkedni, hogy az mindenkinek tetsszen, és soha nem lehetsz annyira tökéletes, hogy valakinek ne szúrnál szemet. Sőt, minél ügyesebb és sikeresebb vagy, annál több rosszindulattal fogsz találkozni. Ilyen a világ, de te csak mutass fityiszt az irigyeknek!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Lesz egy kis rosszkedved, ami képzeld, reflektorként fog üzemelni. Amire rávilágítasz, arról kiderül, jó-e, rossz-e? Folytatni kell, vagy abbahagyni? Ami tök jó, mert a rosszkedv általában negatív színben tünteti fel a dolgokat, de nem, ez a fajta most direkt segít tisztán látni. Aztán ha mindent megvilágítottál, jöhet a jókedv, móka, kacagás!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Amire jobban kéne figyelni: a kommunikáció a többiekkel. Ha nem egyértelmű, félreértések adódhatnak belőle, ami lehet, meg is történik majd a hét elején. Szerencsére a problémákat kisujjból oldod meg, a héten pedig lesz is rá alkalmad. A döntés nem lesz nehéz, ami részedről király, hiszen imádsz vacillálni. Szóval, problémamegoldásra fel!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Úgy indul a hét, hogy nem is hiszed el, hogy elindult. Nehézségekre, problémákra, bonyodalmakra számítottál, helyette pedig nagy adag nyugit, békét és harmóniát kapsz. Oppá, vannak még csodák! Ne légy szőrszálhasogató, fogadd el, hogy vannak ilyen hetek, még egy Skorpió is belefuthat a tutiba 😉

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Ha azt érzed, hogy egy, akár több emberrel újra kéne beszélni ezt-azt, mert lehet, hogy az utolsó párbeszéd alkalmával nem ugyanazt értettétek A és B alatt: ne halogasd, a héten tedd meg. Ha van valami lógó ügyed, aminek a sarka már régen csikizi a füled tövét, oldd meg, intézd el, fejezd be! Minden problémás dolognak vess véget a héten, akár jól, akár rosszul, hogy tiszta kártyákkal folytathasd.

BAK december 23-tól január 20-ig

Barátaid: Jupiter és Merkúr. Feladatok: dögivel. Unalom: nem jellemző. A nagy-nagy feladatok, amikkel bolygó haverjaid ellátnak (persze csak képletesen, ők valójában nem adnak feladatot) nem raknak rád nyomást, de azért űznek-űznek az éjszakában, hogy tedd meg, csináld, végezz a dolgokkal! Szóval nem fogsz pihenni, se unatkozni, cserébe eredményes leszel és elégedett 🙂

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share