Heti horoszkóp: november 2-8.

Rovat

Megosztás

Vége az októbernek, ősz végi hidegek köszöntenek minket reggel – de a héten sok dolgunk lesz ám! Ez a hét alkalmas lesz arra, hogy előrébb jussunk, akárhova is tartunk – jöjjön hát a hét horoszkópja!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

A fejed egy kis zakatoló gépezet – új dolgokon, lehetőségeken gondolkodsz, a tettvágy majd szétfeszít belülről. Sokan azt hiszik, meg vagy gárgyulva, és szeretnének lebeszélni a világmegváltó terveidről – nyújtsd ki rájuk a nyelved, és menj tovább a szerinted jó úton!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Hm, az életed olyan szakaszba érkezett, amikor döntened kell; jobbra vagy balra? Most éppen nem érzed a döntés fontosságát, a napjaid békés patakként csordogálnak tova. Mégis, gondold végig, hosszú távon is jó lesz ez így, ahogy most van? Ha csak picit kételkedsz az igenben, ne légy rest megtalálni azt, amiben döntened kell!

KOS március 21-től április 20-ig

Van egy szép, nagy szőnyeged, aminek néhanapján felhúzod a sarkát, és azokat az ügyeket, amik neked nem tetszőek, sutty! besöpröd alá. Ez persze nem jó, mert a szőnyeg lassan púposodik, te pedig azt hiszed, hogy mindent elintéztél, valójában pedig a sok kellemetlenség ott rohad a szőnyeg alatt. Tarts nagytakarítást!

BIKA április 21-től május 20-ig

Annyira szorgos hangya voltál az elmúlt időkben (hol így, hol úgy), hogy a sok elintézett, befejezett dolgod mellett-után végre belekezdhetsz valami újba; valamibe, amit nagyon szeretnél, amire nagyon vágysz. A sok megoldott probléma, aminél a megoldás folyamatában sokan tanultak tőled ilyen-olyan trükköt, végre felszabadít – ragadd meg a lehetőségeket!

IKREK május 21-től június 21-ig

Most legyél az az okos, aki nem a saját, de a mások hibájából tanul – figyelmesen szemléld, ami körülötted történik. Bolygó barátaid minden segítséget megadnak neked ahhoz, hogy a vágyakat, amik kínoznak, megvalósítsd – de a galambot senki nem készíti el helyetted, szóval készítsd a sütőt!

RÁK június 22-től július 22-ig

Annyit toporogtál egy helyben, hogy a föld, mintha iszap lenne a lábad alatt: le is süllyedtél, és a kis gödrödben nézelődsz jobbra-balra. Esetleg lépj ki onnan, és vállald be a döntést, a nehezebb feladatokat! Ha csak pici lépést teszel másfelé, mint amerre eddig tartottál (vagy nem tartottál), lásd csak, az élet bekopogtat az ajtódon!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Bár a Hold fogy, téged nem érdekel; a te energiáidat ugyan nem szívhatja el semmi! Légy bátor és merész, aki nem fél az ismeretlentől! Legyen szó akár arról, hogy újfajta péksütit eszel, akár arról, hogy döntesz a jövődről. A változás neked kifejezetten jót tesz – még motiváltabbá, pörgősebbé válsz tőle.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Kedves Szűz, aki elhitte, hogy jön a békés, nyugis őszi időszak… Csak azért nem nevetünk, mert nem vicces, hiszen mindenki beleesett már ebbe a hibába! Szóval nem, nem jön a nyugi: helyette jön az, hogy kihívásokkal találkozol, olyan feladatokkal, amik kiugrasztják a nyuszit a bokorból. A nyuszi had fusson, te pedig légy bátor!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Óó, valakinek olyan energia barátai vannak, akik világítják az utat a jó dolgok felé! Mert jó dolgok jönnek, jó dolgok. Szerencse és csillogás, lehetőség a sikeres jövőre – ez a heted. Oké, persze, lehet egy-két akadály, amit le kell küzdeni, de ki szereti a könnyű meccseket? Arra figyelj, hogy kifelé is jó oldaladat mutasd – amit most látnak belőled, hosszú távon fontos lehet!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Kedves Skorpiónk! Nyisd ki szíved ajtaját, és tárd jó nagyra. A héten segíthetsz másokon: ezt az oldaladat nem sokszor látni, de ha igen, ott kő kövön nem marad. Őszintén, teljes odaadással vagy képes megoldani mások problémáit, mert míg másnak átszenvedett éjszakákat jelent a baj, számodra egy kisujjpöccintés, és kész! Kedves, aranyos Skorpió.

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Nu, a múlt hét szörnyűségei után ez a hét igen gyümölcsözően alakul. Kipattan egy ötlet a fejedből, és máris készen állsz a megvalósításra; ami még jobb, hogy végig is viszed a tervet. Ha esetleg holtpontra jutnál: a kezedben a megoldás, és magadat mozdítod ki a semmittevés állapotából. Brávó, Főnök!

BAK december 23-tól január 20-ig

A hét eleje picit döcögősebben indul, de mielőtt könnycseppeket morzsolnál magadért, jön a felmentősereg: a hét közepétől már subidubi van. Olyan emberekkel sikerül összefutnod, akik, ha hibázol is, szeretettel néznek rád, és segítenek javítani a bakit; sőt, még el is magyarázzák, hogy miért alakult rosszul, amit csináltál. Tanulj, tinó!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta