Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Heti horoszkóp: november 23-29.

Heti horoszkóp: november 23-29.

Képzeljétek, november utolsó hete elég jól alakulhat. Miért? Mert Jupiter barátunk marha jó fej. Itt vannak a téli mínuszok, de ne csüggedjünk, hátha jön a hó is, annál pedig nincs is szebb, mint mikor először fehérbe öltözik a világ. Szép hetet, jöjjön a heti horoszkóp!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Kedves Vízöntőnk, november utolsó hete oly jó hatással lesz rád, hogy még te is meglepődsz. Gondolkodni fogsz (sokat), motivációt találsz magadnak (gyorsan), és neki is állsz, hogy megvalósítsd a célod (eredményesen). Kell ennél több? Ha úgy érzed, hogy van pár elavult dolog, aminek már nincs létjogosultsága az életedben, hát integess neki

HALAK február 20-tól március 20-ig

A hét eleje olyan sürgés-forgással indul, hogy mire észbe kapsz, mér szerda is van; akkor pedig jön valami nagyon izgi dolog, aminek mindenképpen a végére akarsz járni. Ha szeretnél tapasztalatot gyűjteni, ne mondj nemet az új lehetőségekre, az új emberek érdeklődésére. Ne tervezgesd még a pihenést, a hetet pörögd végig, majd a hét végén szunyálsz!

KOS március 21-től április 20-ig

Most az történik, hogy csak azok a dolgok nem sikerülnek, amiknek neki sem állsz. Ami jó lenne: ha  a puha melegségből kilépve kicsit kellemetlen dolgoknak is nekiállnál, mert azok kecsegtetnek a legjobb eredményekkel. Erő és energia van benned, pedig nem is eszel semmiféle csokoládét. Ha picit lelankadna a kedved, akkor is találsz új kihívást.

BIKA április 21-től május 20-ig

Neked gonosz kis manók gördítenek kisebb akadályokat az utadba, de ne csüggedj. Annyi a dolgod, hogy előre nézz, és ne foglalkozz semmi mással, csak azzal, amit el akarsz érni! Próbálj kreatívabban, más szemszögből ránézni a nehézségekre, és rájössz, hogy ezek igazából megoldandó, izgalmas feladatok! És ne engedd, hogy mások döntsenek helyetted.

IKREK május 21-től június 21-ig

Minden jó lesz, feltéve, ha ezen a héten csak magadra hallgatsz. Mindenkinek van egy kis belső hangja, ami magyaráz, csak néha annyira halk, hogy könnyebb róla megfeledkezni; most ne tedd! Koncentrálj rá erősen! Találkozhatsz új emberekkel, jó dolgok jöhetnek, jó dolgok. Ha valami megakaszt, nézd meg, hátha egy izgalmas, új feladat.

RÁK június 22-től július 22-ig

Hétfőn és kedden kicsit állóvíz lesz életed, de szerdától beüt az izgalom. Történik valami, ami megremegteti a kis világod, először lehet, hogy csak kedvesen, figyelmesen, de ha akkor nem veszed észre, hát jön még egy menet. Azt hinnéd, hogy a véletlen közrejátszik ebben, pedig annak semmi köze nincs a változásokhoz. Egyrészt te is tettél érte, hogy ezek a dolgok most megtörténjenek, ugye?

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Ha visszanézel a novemberedre, valójában nem találhatsz benne semmi kivetnivalót. A mostani hét is jól fog telni összességében. Az adventet izgatottan és boldogan várod, az ünnepi hangulattal együtt pedig új, jó dolgok és hírek érkeznek hozzád. Akár valami kis lamúr is kopogtathat az ajtódon; beengeded vagy sem, rajtad múlik!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Játszhatnád azt, így az év végén, hogy már a következő év eleje van. Miért? Mert változtatni kell! Fújnak azok a változó szelek, és te először bedugod a fejed a takaró alá, aztán a szőnyeg alá akarsz benyomakodni, de valamid mindig kilóg. Inkább fogadd el, hogy ennek már nem állhatsz ellen, és akkor nagyon jól fogod tudni alakítani az életed!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

A héten előtérbe kerül minden, ami sulival, munkával, szakmai előmenetellel, jövővel kapcsolatos. Bátran merj keresgélni, ha úgy érzed, hogy nem a tökéletes helyen vagy, akár munkáról, suliról van szó. Lesz rá lehetőséged, hogy változtass, csak merd megtenni! Hallgass arra a cuki kis belső hangra, ő mindig a javadat szolgálja.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

A hét jól fog sikerülni. Ezzel le is zárhatnánk, de jó, még picit mondunk: picit legyél kreatív, picit legyél önzetlen, miközben szereted magad, másokra is gondolj. Ne nagyon akarj mindennek a mélyére ásni, inkább fogadd el, hogy a dolgok úgy történnek, ahogy történnek. Szerdától boldog is leszel, hiába akartad addig elhitetni magaddal, hogy nem is.

NYILAS november 23-tól december 21-ig

A novembered néhol  sok volt, néhol kevés volt, sokat dolgoztál, pörögtél, összezavarodtál, leültél, újrakezdtél. Most jön a várva-várt decembered, sok boldog születésnappal és égi segítséggel. Mindenkivel könnyedén tudsz kapcsolatot teremteni, és pont ez az, amire most szükséged van ahhoz, hogy jó legyen a kedved s mindened.

BAK december 23-tól január 20-ig

Óó, pozitív élmények, szerencse, kedves emberek; úgy érzed, az élet tényleg csak játék és mese, illetve habostorta. Amire figyelj, hogy az kapcsolatok, amiket mostanában építesz, ne felületesek legyenek, hanem a valódi megismerésen, kíváncsiságon és érdeklődésen alapuljanak. Akit koptass le: az az ember, aki csak szívja tőled az enerdzsit, de nem segít.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share