Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Heti horoszkóp: október 19-25.

Heti horoszkóp: október 19-25.

Úgy állhatunk neki a hétnek, hogy tudjuk, csak 4 napos a mókuskerék. Ezzel a tudattal vessétek bele magatokat a kihívásokba, hogy kellemesebben teljen a hét! Jöjjön a hét horoszkópja! 

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Új szellők lengedeznek körülötted – nem, most nem az őszi kellemetlenekre gondolok, bár azok sem kutyák! A kis életedben változó szelekről beszélünk, amiket először határozott hátfordítással fogadsz. A fejlődésed azonban azon múlik, hogy a változás áramlatait hogyan fogadod! Ha bátran, lesz mit betakarítanod – ha viszont a hátaddal, dacolva, akkor a földre pottyanhatsz még a végén.

HALAK február 20-tól március 20-ig

Hétfőn és kedden úgy érzed, mintha valami 50 kilós óriás csücsülne a válladon, aki akar valamit, de nem mondja ki  – te pedig nem tudod kitalálni a gondolatait. Csak kellemetlenül érzed magad tőle, de nagyon. Szerdára leugrik onnan, és fellélegezhetsz, de eleinte hiányzik az a súly, és úgy viselkedsz, mintha még mindig ott lenne. Emiatt kétszer annyi idő akármit is elintézni. A három napos hétvégén keress valami elfoglaltságot, amit eddig még soha nem csináltál!

KOS március 21-től április 20-ig

A bolygó haverjaid a héten egyszerűen rákoppintanak az orrodra, és azt mondják: hé, gondolkodj! Mit csináltál eddig, és mihez akarsz kezdeni? Változtass, main változtatni kell! Lényeg a lényeg, hogy nézd át, mit csináltál eddig: azt, ami jó sült el, azért, azt pedig, ami kudarccal zárult, azért. Ülj le, és ezek fényében készíts új terveket! Plusz hidd el, hogy király vagy, és képes vagy akármire!

BIKA április 21-től május 20-ig

Hétfőn és kedden egyszerűen nincs kedved dolgozni – annyira sokat pörögtél eddig, hogy most picit pihennél. Ami tarthatja benned a lelket: hát a hosszú hétvége! Csütörtökön találhatsz egy ajtót, amin csak kopogtatni mersz, pedig van mögötte valami, ami nagyon izgalmas lehet számodra: valami, ami a magánéletedet is érintheti. Kérdés csak az, hogy kinyitod-e azt az ajtót.

IKREK május 21-től június 21-ig

Érdekesen indul a heted: olyan bonyodalmakkal találkozol, hogy egy brazil szappanoperában érzed magad, és csak kapkodod a fejed, hogy most mi is történik?! Arra figyelj, hogy próbáld távol tartani magad ezektől a parázs helyzetektől, és ne vedd ki belőlük a részed. A konfliktusok, mivel valamilyen módon a karriereddel, iskolával kapcsolatosak, arra sarkallnak, hogy menj tovább, tanulj, fejlődj! Menj hát!

RÁK június 22-től július 22-ig

A rossz dolgok téged is megkörnyékeznek: veszekedések, feszültség, konfliktus, de valójában rajtad múlik, hogy belefolysz-e vagy sem. Ha úgy döntesz, hogy nem: a fura szituk maradnak, de te pozitívan tudsz kiszállni a problémás helyzetekből, és nem sérülsz bennük egy cseppet sem. Amit ne tégy: a homokba fejdugás rossz játék, a homok zavaró, mindenhova belemegy, és nem azt fogod kapni, amit vársz tőle: a fenekedet ugyanúgy rugdoshatják!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Kedves Oroszlán! Tudjuk, hogy néha könnyebb magadba tartanod a problémákat, de néha ki kell beszélned magadból, hiába vagy kemény gyerek! Ha ezen a héten nem mozogsz ezen a görbén, és nem csepegtetsz magadból valamit, lelassítod saját magad. A másik probléma, hogy a környezeted félreértheti a szótlanságod, és hogy soha nem beszélsz magadról – bizalmatlanságnak fogják fel, és erre ők is így reagálnak. Dönts hát!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Hétfő és kedd most jóbarátaid, lendülettel és jó döntésekkel. Nem nagy döntések ezek, de pont olyanok, amik lezárják a függő ügyeket: végre nézhetsz előre, a jövőbe! Szerdától kisbuddha leszel, ami téged is meglep: olyan dolgokat veszel észre, amiken eddig átsiklottál. Ne keresd a szálkát semmiben, légy kicsit gáláns ezen a héten! Könnyedén haladj az úton, és ne izguld túl az életed.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Valaki vidámparkba megy a héten! Sajni nem az igaziba, ahhoz már hideg is lenne, de az életed azt játssza, hogy ez most park: hullámvasút a javából. Sajnos ez főleg a kedvességed és nemkedvességed oldalán jön ki: egyszer mézesmázos vagy, máskor leharapod a fejét annak, aki éppen melletted van. Szerdától lazul ez az állapot, szerencsére. Tudod, mit kéne csinálnod? Eszmecserélj!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Skorpiónk! Gratulálunk! Megnyerted a hét Hold-barátja címet! A növő Holdacska neked nagyon-nagyon nagy lökést ad, hasítasz mindenhol, bár hétfőn és kedden meg tudnak akasztani. Nem nagyon, hiszen mindenre van valami jó kis megoldásod: várod az új, megoldandó feladatokat. Szerencsére kreatív is vagy, számodra nem létezik legyőzhetetlen akadály!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Enerdzsi, kitartás, oroszlánerő: tüzes Nyilasunk, ezekből van utánpótlás a héten, úgyhogy ne menekülj el semmi olyan feladat elől, amit első körben nagyobbnak gondolsz, mint amit elbírsz. Értsd meg: képes vagy mindenre, amit meg kell oldani: kapcsolat, munka, suli? Piha! Ezek mellett ráadásul minden napra jut valami izgalmas játékod, amivel kikapcsolódhatsz.

BAK december 23-tól január 20-ig

Hirtelen pörögsz egyet, és az anyagi helyzeted marha jó irányba fordul. Kinek mondj köszit? Növekvő Hold barátodnak! Na de mielőtt elbíznád magad, és megünnepelnéd a sikert: ne ülj le, ne nyugodj le, még sokat kell dolgoznod azért, hogy minden jó legyen! Ismerkedj, pörögj, forogj, keresd meg, hogyan alakíthatnád legjobban a hete, hogy teljesen kedvedre való legyen.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share