Heti horoszkóp: szeptember 14.-20.

Rovat

Megosztás

Nagyon ősz volt a múlt héten, ugye? Most jön még egy kis nyár! Úgyhogy használjátok ki, mászkáljatok, legyetek a friss levegőn, amennyire időtökből telik! Jöjjön a hét horoszkópja. 

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Néha-néha picit felületes egy Vízöntő vagy, levegőségedből kifolyólag – ám a héten tuti nem! Mindenki rájön, hogy veled igenis móka az együttdolgozás – értelmes, hasznos, kemény munka. Odafigyelnek rád a többiek, kikérik a véleményed, amit boldogan osztasz meg velük. Ha jön valami lehetőség, ami izgatja a fantáziád, mondj igent!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Úgy érzed, mintha tele lennél energiával, és folyton csak rohangálni van kedved? hát, kisbarátunk, ez csak a kezdet, keddtől már a felhőkön fogsz ugrálni. Minden reggel két jobb lábbal kelsz ki az ágyból, a madarak öltöztetnek, és énekelve végzed a heti feladatokat. Ügyes, ügyes!

KOS március 21-től április 20-ig

A héten előfordulhat, hogy azok a dolgok, amikre azt hiszed, pici jelentőségűek, nem is lesznek olyan picik. Sőt! Kifejezetten nagyok, és pozitív irányba terelgetik az életed. Igazi főszereplőjévé válsz az életednek, ami nem mindig jellemző – most azonban minden minden körülötted forog, amit használj ki, minden rossz érzés nélkül!

BIKA április 21-től május 20-ig

A hét elején találkozhatsz olyan döntésekkel, akiknek igenis köszönnöd kell, és még meg is kell invitálnod őket egy teára. Szóval: döntened kell. Ne húzd az időt, nem tesz jót, kedves Bika. Ha megszületik a döntés, beindulnak a dolgok: ne keresd a hibát, néha ilyen is van – zökkenőmentességnek hívják.

IKREK május 21-től június 21-ig

Szaturnusz haverod társasosat játszik veled, és sokszor átver. De ettől még nem szabad magad úgy érezned, mint akinek semmi nem sikerül, egyszerűen újra neki kell futnod. Kicsit lassulj le, és tervezd tudatosan, amit szeretnél elérni. Légy figyelmes, nézz a lábad elé többször, és kerüld ki a buktatókat!

RÁK június 22-től július 22-ig

Babérokat arathatsz a héten, kishaver! Tedd a dolgod, csináld azt, amit terveztél, és ne hallgass senki másra, csak magadra. Ne dolgozd magad halálra, mindig engedj magadnak egy kis pihenést, különben egyszer csak összeesel, és nem tudsz majd felállni. Ja, fontos: arany középút.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Oroszlánunk, kösd fel a gatyád. A hét nem a pihenésről fog szólni, cserébe baromi sok dolgod lesz. Intézd el a régóta várakozó feladataid, ne halogasd tovább! Szerencsére viszonylag zökkenőmentesen sikerül intézkedned, hiába a sok munka, a hét végére elfogy a tennivaló. Hétvégén próbálj rendesen pihenni!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Hétfőn és kedden új kihívások kerülnek az utadba, amiknek örülni fogsz, mert picit tétlennek érezted magad a hétvégén. Fejest ugrasz a feladatokba, de arra figyelj, hogy ne mindent egyszerre akarj megoldani. amit ne engedj: hogy a bizonytalanság eluralkodjon rajtad. Ha valamit nem látsz fixen, ülj le egy kicsit, és gondold végig.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

A hét számodra elhozhatja a harmóniát. Erős vagy, okos vagy, békés vagy! Fantasztikus. Szaturnusz haverod segít tisztán látni, ami jól fog jönni, mert döntéseket kell hoznod a héten. Ne izgulj, sikerülni fog a jó út kiválasztása! Azok a dolgok, amikért dolgoztál az elmúlt időkben, végre eredményeket hoznak. Élvezd!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Hétfőn és kedden úgy érzed, mintha falakba ütköznél – kicsit megtorpansz, aztán rájössz, hogy Skorpió vagy, és csak szét kell ütnöd azokat a falakat. szerdán a fal mögött rejlő új feladatok között találod magad, amiknek úgy állj neki, hogy jól átgondolod őket. Döntéseid legyenek megalapozottak, nem hajt a tatár!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Nem egészen vagy elégedett az elmúlt napokkal, kicsit többet terveztél, kicsit más eredményre számítottál. Változz! A stratégiád jó, de nem tökéletes: szánj rá időt, hogy a hozzáállásodon változtass. Ne várd be a lemaradottakat, menj előre, gyorsulj fel, legyen kitartásod! És hidd el, minden jóra fordul, és megint elégedett lehetsz.

BAK december 23-tól január 20-ig

Szerdáig úgy érzed, mintha súlyokat aggattak volna rád, de azért mennél előre – csak nem annyira tudsz. Figyelj a lehetőségekre, mondj igent arra, aminél picit is érzed, hogy ez jó lehet. Próbálj nem morgós papóka lenni, és ne a rossz dolgokat tartsd szem előtt, hanem koncentrálj a jókra. Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,655RajongóLike
179,587KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta