Hiába próbálkoztak, nem tudták elvenni a szüzességét

Rovat

Megosztás

Téged hagytak már el amiatt, mert nem feküdtél le valakivel? Interjúalanyomat igen, de hogy ez pontosan hogyan történt, azt ő meséli el nektek.

Meddig várattad a fiúkat, amíg el tudták venni a szüzességedet?

„Még be sem töltöttem a 18. évet, amikor egy olyan fiúval jártam, aki hiába próbálkozott, semmi áron nem tudta elvenni a szüzességemet.  Mindent megpróbált szegény, de nem adtam magam. A végén már csak annyit mondott, hogy „Hát én ezt nem hiszem el, egyszerűen nem hiszem el…”. Legszívesebben kimenekült volna a szobából, mert annyira szégyellte magát, hogy nem tudja számomra jóvá tenni ezt a pillanatot. Teljesen elkeseredett, és órákig ecsetelte, hogy mennyire rosszul esik neki az, hogy én nem kívánom őt és nem tud nekem örömet szerezni.”

 

45054-Cuddle-Feet

Mi volt annak az oka, hogy ennyire nem akartál vele együtt lenni?

„Szerintem az volt a baj, hogy nem voltam belé szerelmes. Mondjuk előtte volt egy másik barátom. Az a kapcsolat három évig tartott, és nagyon szerettük egymást, még sem feküdtem le vele. Azt gondoltam, hogy 15-17 évesen, ahhoz még fiatalok vagyunk, és tapasztalatlanok. Már akkor is divat volt, hogy minél hamarabb veszítsék el a fiúk a szüzességüket. Semmi előjáték, érzelem. Helyette rögtön ráakartak térni a lényegre. Ez számomra nagyon visszataszító volt. Másrészt, én viszonylag későn érő típus voltam. Azt sem mondom, hogy az normális, ha valaki három évig várat egy fiút. Most is divat az, hogy az ember hamar elveszítse a szüzességét, de szerintem erre sokan nem állnak készen még ilyen korban. Nyilván, ha nem olyan odaadó a lány, akkor a fiúnak még nehezebb dolga van, mint úgy ha lenne köztük szerelem.”

 

Az első barátod, mit lépett arra, hogy 3 éves együttlét után sem feküdtél le vele?

„Elhagyott egy olyan nőért, aki lefeküdt vele, de így visszagondolva, lehet fiúként én is ezt tettem volna. Ennek ellenére tudtam, hogy szeret, de a fiúknak egészen más igényeik vannak. Azzal a lánnyal nem volt sokáig együtt, csupán a szükségleteit szerette volna kielégíteni. Másfél év után újra összejöttünk, és akkor már én sem voltam szűz, így megtörtént az, aminek meg kellett történnie. Tény, hogy későn érő típus voltam, de tényleg nem éreztem azt, hogy ennek akkor ott lett volna az ideje.”

 

tumblr_lh822408wE1qzip33o1_500

Szerinted a srácoknak miért olyan fontos, hogy elveszítsék a szüzességüket minél hamarabb?

„Szerintem cikinek érzik, ha mindenki másnak volt már szexuális kapcsolata, de nekik még nem. Sok fiatalnál teljesen mindegy, hogy egyéjszakás kaland útján vagy komoly kapcsolatban veszítették el a szüzességüket. Lényeg, hogy megtörténjen, hiába nem volt annyira jó egyik félnek sem. Szerintem ez nem jó irány. Számomra sokkal fontosabb, hogy a testi kötődés mellett lelkileg is összetartozzunk, hiszen úgy válhat teljessé az élmény. Tényleg teljesen más érzés, olyan emberrel szeretkezni, akibe szerelmes az ember. Egyszerűen varázslatos.”

 

Te hogyan élted meg az első szexuális élményeket?

„Három barátom volt miután elvesztettem a szüzességemet. Ezek között volt nem egy többéves kapcsolatom is. Nekem az első 20-30 alkalom nem volt kifejezetten jó érzés. Tehát addig nem is élveztem a szexet. Először megkellett ismernem a testem, hogy tudjam mire vágyok és mit szeretnék a barátomtól. Az, ha a lány csak szétrakja a lábát mondván, hogy „csinálj velem, amit akarsz”, sok jóra nem vezet. Nem csoda, ha így nem élvezik a szexet. Tapasztalni kell, megismerni és érezni. Fontos, hogy a két fél szeresse egymást, mert ha ez nincs meg, akkor nem csoda, ha nem élvezik a szeretkezést. ”

 

tumblr_m5f65sGXmz1romsv9o1_500

Előfordul, hogy bár a párok szeretik egymást, még is valamelyikük nem élvezi annyira a szeretkezést. Szerinted mi lehet erre a megoldás?

„Nagyon fontos, hogy megismerjék a saját testüket, hogy tudják, mire van szükségük. Ha ez meg van, akkor rendkívül fontos a kommunikáció. Merjenek bátran beszélni egymásnak a szexről és arról, amit éreznek. A lényeg, hogy beszéljék meg, mi az, amit élveznek és mi az, ami számukra nem jó érzés.”

 

Mit mondanál, meddig várjanak a szüzesség elvesztésével?

„Ha valaki elég felelős, teljesnek érzi magát és úgy érzi eljött a pillanat, valamint a párját is szereti, akkor szerintem nincs akadálya a dolognak. Persze ezt jól meg kell fontolni. Nem kell tizenéves koruk elején már lefeküdniük egymással, és az sem tanácsos, hogy rögtön az első néhány találkozás után ágyba feküdjenek. Előbb ismerjék meg egymást. Nem kell siettetni a dolgot, mert jó ideig szex nélkül is lehet élvezhető egy párkapcsolat, hiszen közben sokkal jobban megismerik egymást, és kiderül, hogy csak vonzalom van-e köztük, vagy szerelem is. Két olyan fiút ismertem, akik nagyon későn veszítették el a szüzességüket, de a mai napig együtt vannak a párjukkal és boldogok. A fiúk egymást loholják bele abba, hogy minél hamar „férfivé váljanak”. Felesleges valakit amiatt cikizni mert szűz, inkább legyen büszke arra, hogy ő nem adja oda mindenkinek ezt a különleges élményt és értéket.”

 

Hiába próbálkoztak, nem tudták elvenni a szüzességét
Téged hagytak már el amiatt, mert nem feküdtél le valakivel?

 

Fotók: 41.media.tumblr.com, theit-girl.com, lovethispic.com, 40.media.tumblr.com, 36.media.tumblr.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta