Hiányzol, Réka!

Rovat

Megosztás

Megkérdeztük a Középsuli sorozatunk szereplőit, hogy számukra melyik az a szereplő, aki nagyon-nagyon hiányzik nekik a forgatásokról a már eltávozott szereplők közül és úgy általában, ki az, akit hiányolnak a sorozatból, vagy hiányolják azt, hogy nem találkoznak és dolgoznak együtt. 

Zsófi

“Az eddigi eltávozott szereplők közül nekem Réka, az aki a legjobban hiányzik. Sajnos a közös forgatások alatt a nagy rohanásban nem volt elegendő idő arra, hogy alaposan megismerjem őt, amit viszont láttam belőle, az egy iszonyatosan cuki, életvidám és határozott csajszi, aki tudja, hogy mit akar. Szeretem, ha valakinek egyedi stílusa van és Réka velem mindig nagyon kedves volt, még egy világítós fülbevalót is kaptam tőle, amit a mai napig hordok. Köszi szépen Réka! Pusziii”

zsófi

Zsanett

“Rékával szerintem nagyon jó kapcsolatom volt. Réka, ha olvasod és te nem így látod, akkor nehari. Igaz, hogy nem beszéltünk máshol, csak a forgatások alatt, valamint most sem tartjuk már a kapcsolatot, de nekem nagyon hiányzik, őt érdekelte, hogy mi van velem és mindig hívott mindenhova.”

Zsanett_2

Happy Tibi

“Amikor én érkeztem, akkor ment el a régi Réka, akit egy forgatás alatt megkedveltem és sajnálom, hogy nem ismerhettem meg még jobban, mivel első találkozásra is szimpatikus és poénos egyéniséget ismerhettem meg benne. Nem sokkal később, mire Matyival is összehaverkodhattam volna, ő is elment és őt is hiányolom, mivel jófej volt és élveztem a társaságát!”

Tibi1

De nemcsak Rékát, hanem Bercit is hiányolják a Középsuli jelenlegi szereplői. Vannak, akik egy osztályban tanulnak Rékával a valóságban, így úgy vélik, őt nehezen tudnák hiányolni, hiszen mindenképpen a mindennapjaik részese a lány.

Barbi

“Szerencsére akik nekem a szívem csücskei és napokig bőgnék ha elmennének, ők még forgatnak, egy embert leszámítva, mégpedig Bercit. Amióta nincs benne a sorozatban nagyon nagyon ritkán találkozunk mert messze is lakunk egymástól és mind a kettőnknek sok dolga van. De amikor pár havonta találkozunk vagy ha felhívjuk egymást akkor ott folytatjuk a beszélgetéseinket ahol abbahagytuk. Ez az igazi barátság!”

Barbi_

Bende

“Nekem mindenki egyformán hiányzik azok közül, akik már elmentek, kivéve Réka, mert vele így is nap szinten találkozok, így ő nehezen tud hiányozni. Viszont a többieket nagyon bánom, hogy elmentek, mert elég jó kapcsolatot alakítottunk ki egymás között és sajnálom, hogy ennek vége lett.”

Bende_szemelyes

Olivér

“Annyira szerencsére nem nagy a választék, nekem mégis Berci hiányzik. Egyrészt azért mert Rékát amúgy is látom minden egyes nap, másrészt, mert Berci roppant színes egyéniség, Rengeteg jó közös emlékünk van, és sajnálom hogy ő nem éli meg a Középsulit velünk.”

Olivér_

Eszti

“Talán Réka. Vele ugye a mindennapokban is jóban vagyunk, persze vannak feszültebb sulis napok is, de ezen kívül én nagyon szeretem a Rékát. Csodálom az életvidámságát, hogy mindig tud nevetni, ha nincs min éppen, akkor ő csinál. Ha olyan van, akkor beszélgetni is nagyon jó vele, segít, ahol csak tud. Hiányzik az a sok nevetés a forgatásokról.”

Eszti

Dominik

“Nekem a legjobban talán a Berci hiányzik. Vele nagyon jó baráti viszonyba voltam, rengeteget hülyéskedtünk együtt mind az iskolában, mind a forgatásokon. Venném mondjuk azt a példát, amikor a Led Zenekar volt itt. Amit leműveltünk, az kegyetlen volt. Hiányzik, mert így még padtársam sincs a sorozatban és hiányzik, mert egy nagyon nagyon jó ember és jó színész, aki maradhatott volna még. Remélem, több szereplő nem fog eltávozni köreinkből.”

Dominik_

Eltávozott szereplők
Neked melyik már eltávozott szereplő hiányzik a legjobban?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta