Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Híres szülő árnyékában élni

Híres szülő árnyékában élni

A hírnévvel nemcsak pénz és csillogás jár, hanem gondok is. Mégpedig az, hogy nem tudunk elég időt eltölteni szeretteinkkel. Ez pedig egy általános probléma a hírességek között.

meet-angelina-jolie-and-brad-pitts-6-children-who-will-be-at-the-center-of-their-impending-divorce

A híres embereknek is ugyanúgy van családjuk és ugyanúgy vannak gyerekeik. Most olyan probléma kerül terítékre, amiről nem igazán hallani. Inkább csak egy adott híresség tevékenységét írják meg az újságok, és nem látják meg azt a helyzetet, hogy a gyerekeikre is komoly nyomás helyeződik.

Jude Law Seen Shopping With His Children Today

Nem is olyan egyszerű egy híres ember gyerekének lenni. Folyamatosan szembesülni kell szüleik sikereivel. Abból a sikerből, aminek ők maguk nem részesei. Az iskolában mindenki tudja, hogy kinek a gyereke, és egyfajta elvárással is néznek rá. Ha az apja/anyja tehetséges valamiben, akkor nekik is követniük kell őket. Azonban ez általában nem így van.

Charlie-Sheen-And-Martin-Sheen

Előfordul ugyan olyan, hogy híres ember gyerek, követi felmenőjét a pályáján, de ez nem annyira gyakori eset.

Charlie Sheen követte apját hivatásában, de többször beszélt róla, hogy nem volt könnyű apja árnyékában élni. Karrierje kezdetén folyton hozzá hasonlították, és nem önállóan beszéltek róla. El kellett telnie hosszabb időnek, miután már nem apját emlegették, ha szóba került.

tylers

Sokszor a gyerek negatívumként éli meg, ha van a családban híres ember, hiszen mindenki hozzá hasonlítja, és azért keresik a társaságát, hogy róla beszéljenek. Így nehéz kitörni az ő fénykörükből. Arról nem is beszélve, hogy sokkal kevesebb időt tudnak otthon tölteni, és kevesebbet tudnak foglalkozni a gyerekükkel.

 

Híres szülő árnyékában élni
Jó lenne, ha híresek lennének a szüleid?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share